Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΚαι το 2018 θα εκδίδονται θεωρήσεις εισόδου μίας εβδομάδας για Τουρκους τουρίστες προς τα ελληνικά νησιά
Βίζα

Και το 2018 θα εκδίδονται θεωρήσεις εισόδου μίας εβδομάδας για Τουρκους τουρίστες προς τα ελληνικά νησιά

Η συνέχιση του προγράμματος και τη φετινή χρονιά αποτελούσε πάγιο αίτημα όλων των τοπικών φορέων των νησιών.

Ο Επίτροπος, αρμόδιος για θέματα Μετανάστευσης, κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, γνωστοποίησε, σε απάντηση σχετικού αιτήματος του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών, κ. Γιώργου Κατρούγκαλου, ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή συμφωνεί στην εφαρμογή και το έτος 2018 του συστήματος έκδοσης θεωρήσεων μίας εβδομάδας για Τούρκους τουρίστες και πολίτες από τρίτες χώρες, που βρίσκονται νόμιμα στην Τουρκία και επιθυμούν να επισκεφθούν ελληνικά νησιά του Αιγαίου.

“Το εν λόγω πρόγραμμα θεωρήσεων, το οποίο έχει εφαρμοσθεί με επιτυχία τα προηγούμενα χρόνια, είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για την οικονομία των νησιών”, αναφέρει σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών. “Γι’αυτόν το λόγο η συνέχισή του και τη φετινή χρονιά αποτελούσε πάγιο αίτημα όλων των τοπικών φορέων. Ο κ. Κατρούγκαλος ευχαρίστησε θερμά τον Επίτροπο για τις ενέργειες του που οδήγησαν στην αίσια ρύθμιση του θέματος”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024