Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΚυνήγι τρούφας στα Μετέωρα από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας και το Μουσείο Μανιταριών Μετεώρων
Τουρισμός υπαίθρου

Κυνήγι τρούφας στα Μετέωρα από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας και το Μουσείο Μανιταριών Μετεώρων

Ήδη μεγάλα τουριστικά γραφεία από την Ελλάδα και το εξωτερικό έχουν κλείσει μεγάλο αριθμών επισκέψεων για το 2018, αλλά και για το 2019.

Μια πρόταση, μοναδική στην Ελλάδα, μφέρνει το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών. Από το τέλος Μαρτίου μέχρι τέλος Οκτωβρίου διοργανώνει κυνήγι τρούφας στην περιοχή των Μετεώρων.

Τέσσερις τρουφοκυνηγοί, πέντε τρουφόσκυλα και επτά σεφ περιμένουν επισκέπτες απ’όλον τον κόσμο, να απολαύσουν μία ανεπανάληπτη εμπειρία.

Ήδη μεγάλα τουριστικά γραφεία από την Ελλάδα και το εξωτερικό έχουν κλείσει μεγάλο αριθμών επισκέψεων για το 2018, αλλά και για το 2019.

Η μοναδικότητα αυτής της εναλλακτικής τουριστικής πρότασης συνίσταται στο γεγονός ότι δεν εξαντλείται απλά στο κυνήγι και την εύρεση του πανάκριβου αυτού υπόγειου μανιταριού. Συνεχίζεται με τρουφομακαρονάδα, που μαγειρεύεται επί τόπου στο δάσος, συνοδεύεται με ένα εξαιρετικό τοπικό κρασί και συνδυάζεται με επίσκεψη – ξενάγηση στο Μουσείο Μανιταριών Μετεώρων, όπου δίνεται η δυνατότητα γευσιγνωσίας μανιταριών.

Επίσης, τη δραστηριότητα αυτή μπορούν να την παρακολουθήσουν σχολεία, σε ειδική τιμή, καθώς και μεμονωμένοι επισκέπτες σε συγκεκριμένες ημερομηνίες.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024