Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΗ Λαμία τιμώμενος Δήμος στην έκθεση Greek Travel Show 2018
Εκθέσεις

Η Λαμία τιμώμενος Δήμος στην έκθεση Greek Travel Show 2018

Ο δήμαρχος Λαμιέων επισήμανε τις προσπάθειες του Δήμου, προκειμένου να αναβαθμίσει το τοπικό τουριστικό προϊόν και να ενισχύσει τις τουριστικές ροές προς τον τόπο, ιδιαίτερα μάλιστα τον εσωτερικό τουρισμό, που τα τελευταία χρόνια έχει πληγεί από την κρίση.

Η Λαμία θα είναι φέτος ο τιμώμενος Δήμος στην έκθεση Greek Travel Show 2018, τo τουριστικό εκθεσιακό γεγονός που διοργανώνεται από τη ∆ΕΘ – ΗELEXPO και θα πραγματοποιηθεί από 4 έως 6 Μαΐου 2018, στο Εκθεσιακό της Κέντρο στο Μαρούσι.

Η τουριστική έκθεση Greek Travel Show 2018, που φέτος πραγματοποιείται για δεύτερη χρονιά, προβάλλει το εγχώριο τουριστικό προϊόν και όλους τους ελληνικούς προορισμούς, σε µια προσπάθεια να ενισχύσει τον εσωτερικό τουρισμό και να βοηθήσει τους Έλληνες ταξιδιώτες να σχεδιάσουν τις διακοπές τους γρήγορα, εύκολα, αποτελεσματικά και στις καλύτερες τιμές.
 
Σε σχετική συνέντευξη Τύπου που δόθηκε σήμερα, ο δήμαρχος Λαμιέων κ. Νίκος Σταυρογιάννης στο ξενοδοχείο Grecotel Pallas στην Αθήνα, επισήμανε “τις προσπάθειες του Δήμου Λαμιέων προκειμένου να αναβαθμίσει το τοπικό τουριστικό προϊόν και να ενισχύσει τις τουριστικές ροές προς τον τόπο μας, ιδιαίτερα μάλιστα τον εσωτερικό τουρισμό, που τα τελευταία χρόνια έχει πληγεί από την κρίση”.

Μεταξύ των παράλληλων εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν τις ημέρες της έκθεσης ξεχωρίζει η εμφάνιση της Δημοτικής Φιλαρμονικής της πόλης, των χορευτικών σχημάτων του Λυκείου των Ελληνίδων – Παράρτημα Λαμίας και του Συλλόγου Χορόπολις, καθώς και των μαθητών της Σχολής Le Gourmet υπό την καθοδήγηση του σεφ Βαλάντη Γραβάνη, που θα δώσουν το πολιτιστικό και γαστρονομικό, αντίστοιχα, στίγμα του Δήμου.

Στο πλαίσιο της παρουσίας του στην Greek Travel Show 2018 ο Δήμος Λαμίας δίνει, παράλληλα, τη δυνατότητα σε τουριστικές-ξενοδοχειακές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε αυτόν, να παρουσιάσουν ελκυστικές προτάσεις στους λάτρεις των ελληνικών διακοπών, αλλά και σε επιχειρήσεις του αγροτοδιατροφικού τομέα να προβάλλουν τα ξεχωριστά παραδοσιακά τοπικά προϊόντα τους.

Στη συνέντευξη Τύπου παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της ΔΕΘ HELEXPO κ. Τάσος Τζήκας, ο γενικός διευθυντής της ΔΕΘ HELEXPO κ. Αλέξης Τσαξιρλής, ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Πρέβεζας κ. Στράτος Ιωάννου, υπεύθυνος για την τουριστική ανάπτυξη της Ηπείρου, που είναι η τιμώμενη Περιφέρεια, και η υπεύθυνη της διοργάνωσης κα Κατερίνα Τραπτσιώνη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024