Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Turkish Airlines γιορτάζει την 10η επέτειό της ως μέλος της Star Alliance
Αεροπορικές εταιρείες

Η Turkish Airlines γιορτάζει την 10η επέτειό της ως μέλος της Star Alliance

Σήμερα Turkish Airlines, προσφέρει στην Star Alliance την πρόσβαση σε 72 μοναδικούς προορισμούς παγκοσμίως.

Η Turkish Airlines γιορτάζει την 10η επέτειο της ένταξής της στο δίκτυο της Star Alliance, της πρώτης παγκόσμιας συμμαχίας αεροπορικών εταιρειών από το 1997, η οποία προσφέρει αναγνώριση και απρόσκοπτη εξυπηρέτηση στους διεθνείς ταξιδιώτες.

Ο εθνικός αερομεταφορέας της Τουρκίας γιόρτασε αυτήν την επέτειο στα κεντρικά γραφεία της Turkish Airlines με τη συμμετοχή του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εκτελεστικής Επιτροπής της Turkish Airlines, Μ. İlker Ayci, και του CEO της Star Alliance, Jeffrey Goh.

Σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να είμαστε μαζί τόσο με τον CEO της Star Alliance, Jeffrey Goh, όσο και με όλους εσάς, τους σημαντικούς προσκεκλημένους μας για να γιορτάσουμε την 10η επέτειο της συμμετοχής μας στην Star Alliance. Όπως έπραττε και μέχρι σήμερα, η Turkish Airlines θα συνεχίσει να αποτελεί πολύτιμο συνεργάτη της Star Alliance και των μελών της, ως ένα σημαντικό στοιχείο της κοινής στρατηγικής που θα επιτρέψει στη Συμμαχία να προχωρήσει με σταθερά βήματα. Είμαστε σίγουροι ότι θα δημιουργηθούν ακόμη πιο εποικοδομητικές συνεργασίες μέσα σε αυτή τη μεγάλη οικογένεια, εργαζόμενοι για την επίτευξη του κοινού στόχου να φέρουμε ακόμα περισσότερες επιτυχίες το ερχόμενο διάστημα“, δήλωσε ο Μ. İlker Ayci, πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εκτελεστικής Επιτροπής της Turkish Airlines.


Jeffrey Goh, CEO της Star Alliance
 
Είναι μεγάλη χαρά για μένα να παρευρίσκομαι σε αυτή την εορταστική εκδήλωση σήμερα. Τα τελευταία δέκα χρόνια, η Turkish Airlines έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη του παγκόσμιου δικτύου της Star Alliance, διευκολύνοντας ιδιαιτέρως την πρόσβαση στην Τουρκία, την Κεντρική Ασία και την Μέση Ανατολή. Καθώς η Star Alliance μεταβαίνει στην τρίτη δεκαετία της, προσβλέπουμε στη διαρκεί στενή συνεργασία και υποστήριξη από την Turkish Airlines, καθώς στρέφουμε το ενδιαφέρον μας στη βελτίωση του ταξιδιού των πελατών μέσω της αξιοποίησης της ψηφιακής τεχνολογίας” δήλωσε ο Jeffrey Goh, CEO της Star Alliance.

Η Turkish Airlines ήταν η 20η εταιρεία που προστέθηκε στο δίκτυο της Star Alliance τον Απρίλιο του 2008, προσθέτοντας 31 προορισμούς στο δίκτυο της Star Alliance. Σήμερα Turkish Airlines, προσφέρει στην Star Alliance την πρόσβαση σε 72 μοναδικούς προορισμούς παγκοσμίως.

Η Turkish Airlines προσφέρει ένα ευρύ φάσμα μοναδικών προϊόντων και υπηρεσιών σε παγκόσμιο και υψηλό επίπεδο, ενώ οι επιβάτες της απολαμβάνουν σε όλο τον κόσμο τα προνόμια σε όλες τις πτήσεις του δικτύου της Star Alliance. Μαζί με άλλες 27 αεροπορικές εταιρείες που απαριθμεί η Star Alliance, ο αερομεταφορέας προσφέρει το μεγαλύτερο εύρος πτήσεων που συνδέει ανθρώπους και πολιτισμούς σε όλο τον κόσμο.

Από το 2008, τα μέλη του προγράμματος Miles & Smiles της Turkish Airlines μπορούν να επωφεληθούν από τα προνόμια του FFP (Frequent Flyer Programs) της Star Alliance στο σύνολό τους. Τα μέλη έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν και να εξαργυρώσουν μίλια σε όλες τις πτήσεις των αεροπορικών εταιρειών που ανήκουν στο δίκτυο, ενώ έχουν πρόσβαση σε περισσότερα από 1.000 lounges ανά τον κόσμο, καθώς και τη δυνατότητα χρήσης υπηρεσιών όπως η παράδοση πρόσθετων αποσκευών, η προτεραιότητα αποσκευών, η υπηρεσία fast track για προτεραιότητα στον έλεγχο ασφαλείας και διαβατηρίων, και ξεχωριστού γκισέ check-in προτεραιότητας επιβίβασης.

Στη φωτογραφία, ο Μ. İlker Ayci, πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εκτελεστικής Επιτροπής της Turkish Airlines

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024