Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΜε στόχο 75% πληρότητα κινείται φέτος το NJV Plaza, συνεχίζονται οι ανακαινίσεις
Ξενοδοχεία

Με στόχο 75% πληρότητα κινείται φέτος το NJV Plaza, συνεχίζονται οι ανακαινίσεις

To 2017 έφερε αύξηση στον τζίρο των δωματίων κατά 13,87%, αύξηση ακόμα μεγαλύτερη και από την πιο επιτυχημένη χρονιά του ξενοδοχείου, αυτή των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας του 2004 και που 'μεταφράζεται' σε πληρότητα 74,53%, έναντι 69,27% του 2016.

ο NJV Athens Plaza συνεχίζει το πρόγραμμα ανακαίνσεων που έχει ξεκινήσει το 2010, δαπανώντας έως τώρα 2,5-3 εκατ. ευρώ από συνολικό πρϋπολογισμό 5 εκατ. ευρώ. Κατά τη διάρκεια του 2016 πραγματοποιήθηκε πλήρης ανακαίνιση των σουιτών του ξενοδοχείου, ενώ κατά τη διάρκεια του 2017 πραγματοποιήθηκε πλήρης ανακαίνιση του lobby του ξενοδοχείου. Την καλοκαιρινή περιοδο 2017 έγινε πλήρης ανακαίνιση του Plaza Café. Τέλος, φέτος την άνοιξη πραγματοποιήθηκε η πλήρης ανακαίνιση της Προεδρικής Σουίτας, έκτασης 160 τ.μ.


Η ανακαινισμένη Προεδρική Σουίτα έκτασης 160 τ.μ.


“Από το 2010 που ανέλαβα το ξενοδοχείο, αυτό που προσπάθησα είναι να αναδειχθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η ταυτότητά του και ο σημαντικός ρόλος που παίζει στην εξέλιξη του τουρισμού στη χώρα μας. Αποστολή μας είναι η ευχαρίστηση των φιλοξενουμένων μας στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, προσφέροντας υψηλών προδιαγραφών φιλοξενία σε συνδυασμό με μοναδική θέα, υψηλού επιπέδου σέρβις σε ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον. Είναι πολύ σημαντικό για μας που εργαζόμαστε μέσα στο ξενοδοχείο να μπορούμε καθημερινά να απαντήσουμε στο ερώτημα: πως θέλουμε να αισθάνονται οι πελάτες μας μέσα σε αυτό και ποιο είναι το μήνυμα που θα πάρουν μαζί τους φεύγοντας. Να έχει όλο το team του ξενοδοχείου μας ένα κοινό όραμα. Να αποτελούμε την πρώτη επιλογή για τους επισκέπτες, τους συναδέλφους και τους επιχειρηματικούς μας εταίρους. H δέσμευσή μας απέναντι στους επισκέπτες μας είναι να βελτιώνουμε διαρκώς το προϊόν και τις υπηρεσίες μας, εκπέμποντας τη μοναδική ελληνική φιλοξενία, αλλά και θέτοντας το παράδειγμα σε άλλους να ακολουθήσουν. Εμείς εδώ στο NJV Athens Plaza παράλληλα με το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, τη συνεχόμενη εκπαίδευση, τη συνεχή ανανέωση των χώρων και πρακτικών μας, δημιουργήσαμε το μότο μας ‘ETHOS’ με τρεις βασικές αξίες ‘Caring, Supporting, Realizing’ δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο ενδιαφέρον μας, παράλληλα με τους πελάτες μας και στο κοινωνικό σύνολο που μας περιβάλει.

Η αποτελεσματική εταιρική διακυβέρνηση και η ηθική συμπεριφορά σε όλες τις πτυχές διαχείρισης, η κοινωνικά υπεύθυνη λειτουργία μας, οι ίσες ευκαιρίες για όλους, η ποιοτική και άψογη εξυπηρέτηση σαν ανταπόδοση προς τους πελάτες μας για την εμπιστοσύνη τους, το ενδιαφέρον για την οικονομική, κοινωνική και ανθρώπινη ανάπτυξη της κοινότητας και η δέσμευση μας για την προστασία του περιβάλλοντος καθορίζουν την εικόνα, αλλά κυρίως την εμπειρία που προσφέρουμε στους επισκέπτες / πελάτες μας”, λέει η κα Αφροδίτη Αρβανίτη, γενική διευθύντρια, του NJV Athens Plaza.

Το NJV Athens Plaza διαθέτει 162 δωμάτια και 18 καλαίσθητες σουίτες, διακοσμημένες με ιδιαίτερη φινέτσα και με υψηλών προδιαγραφών παροχές. Τα δωμάτια χωρίζονται σε Classic, Superior και Deluxe ενώ οι σουίτες σε Junior, Executive και Deluxe. Η δύο ορόφων Προεδρική σουίτα προσφέρει διαμονή και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών και μοναδική θέα της Αθήνας και της Ακρόπολης. Σύμφωνα με τη διεύθυνση, υπάρχουν κάποιες σκέψεις και για έναρξη υπηρεσίας butler 24/24 για τις σουίτες.

To NJV Athens Plaza στοχεύει να ικανοποιεί πλήρως όλους τους φιλοξενούμενους του συμπεριλαμβανομένων και αυτών που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους. Οι χώροι συσκέψεων και εκδηλώσεων είναι ευρύχωροι και μπορούν να εξυπηρετήσουν έως 350 άτομα, ενώ ο υψηλών προδιαγραφών εξοπλισμός επιτρέπει να προσφέρει επιτυχημένες εκδηλώσεις, συνέδρια και επαγγελματικά γεύματα.


Το Explorer’s Bar.

Το 25% του συνόλου είναι επαναλαμβανόμενοι πελάτες. Η ελληνική είναι με διαφορά η Νο1 αγορά για το ξενοδοχείο, με περίπου 11.000 διανυκτερεύσεις ετησίως και ακολουθούν οι Αμερικανοί (με περίπου 5.000), οι Κύπριοι και οι Ισραηλινοί.

“To 2017 έφερε αύξηση στον τζίρο των δωματίων της τάξεως του 13,87%, μια σημαντική αύξηση των αποτελεσμάτων, αφού είναι ακόμα μεγαλύτερη και από την πιο επιτυχημένη χρονιά του ξενοδοχείου, αυτή των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας του 2004 και που μεταφράζεται στην πληρότητα που άγγιξε το 74,53% έναντι του 69,27% του περασμένου έτους, 2016. Μια κατάκτηση που ήρθε με προσεκτικό σχεδιασμό και άνοιγμα σε νέες αγορές όπως το Ισραήλ, το Ντουμπάι, το Κουβέιτ, τη Σαουδική Αραβία, το Ιράν, τον Λίβανο, την Ρωσία αλλά και με την επέκταση των σχέσεων συνεργασίας με την Κύπρο, την Ρωσία, την Αμερική, την Ισπανία, την Ιταλία, την Γαλλία, την Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο”, επισημαίνει η κα Βάνα Λαζαράκου, διευθύντρια Πωλήσεων & Marketing και υποδιευθύντρια του ξενοδοχείου.

“Να σημειωθεί ότι σε δύσκολες οικονομικές συγκυρίες της χώρας, η διεύθυνση προχώρησε σε ανακαινίσεις που έγιναν στα δωμάτια, στις σουίτες, στο lobby, στο εστιατόριο, στο Café Plaza, αλλά και στην ανανέωση του προσωπικού και αλλαγή της νοοτροπίας, συνδυάζοντας αρμονικά την εμπειρία του παλαιότερου προσωπικού με την αισιοδοξία και το χαμόγελο του νέου. Σήμερα θεωρώ ότι το ξενοδοχείο είναι ένα από τα καλύτερα 5 αστέρων ξενοδοχεία της Αθήνας, ένας πραγματικός Πρεσβευτής της ελληνικής ξενοδοχειακής κουλτούρας”.


To Plaza Cafe.

Η εναρκτήρια λειτουργία του NJV Athens Plaza έγινε το 1980 με την ονομασία “Le NJV Meridien”, αφού υπήρξε η συνεργασία με τη γαλλική ξενοδοχειακή εταιρεία Meridien. Αργότερα, το 1998, έγινε συμφωνία με την Grecotel και μετονομάστηκε Grecotel NJV Athens Plaza. Το 2009 η εταιρεία Grecotel απεσύρθη και από τότε μέχρι και σήμερα το ξενοδοχείο ονομάζεται NJV Athens Plaza. Από την έναρξη λειτουργίας του, το 1980, μέχρι και σήμερα παραμένει στο ιδιοκτησιακό περιβάλλον του Ομίλου Βαρδινογιάννη.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024