Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήTo Divani Apollon Palace & Thalasso επανασυστήνεται με νέο πρόσωπο
Ξενοδοχεία

To Divani Apollon Palace & Thalasso επανασυστήνεται με νέο πρόσωπο

Ο Όμιλος Διβάνη προχώρησε σε ριζική ανακαίνιση των δωματίων του 2ου και του 4ου ορόφου του ξενοδοχείου Divani Apollon Palace & Thalasso.

Το πολυβραβευμένο ξενοδοχείο του Ομίλου Διβάνη, Divani Apollon Palace & Thalasso, υποδέχεται την καλοκαιρινή σεζόν έχοντας ολοκληρώσει μια εκτεταμένη σειρά ανακαινίσεων.

Ο Όμιλος Διβάνη προχώρησε σε ριζική ανακαίνιση των δωματίων του 2ου και του 4ου ορόφου του ξενοδοχείου Divani Apollon Palace & Thalasso.

Προστέθηκαν ξύλινες επενδύσεις στους τοίχους των δωματίων για καλύτερη ηχομόνωση και ενίσχυση της πιο privé διαμονής, καθώς επίσης και ολοκαίνουργια κρεβάτια μεγέθους Κing, καινούργια υποστρώματα και μοντέρνος ιματισμός.

Η σύγχρονη διακόσμηση συναντά την κλασική αισθητική, δίνοντας ξεχωριστό ύφος. Η  τοποθεσία του ξενοδοχείου είναι η πηγή έμπνευσης για τη χρωματική παλέτα που χρησιμοποιήθηκε αντανακλώντας μεσογειακούς συμβολισμούς και δημιουργώντας αισθήματα χαλάρωσης. Οι χώροι του καθιστικού ανασχεδιάστηκαν δίνοντας σαν αποτέλεσμα ένα άνετο περιβάλλον και έναν αέρα ηρεμίας.

Ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει τον καφέ του privé, με την προσθήκη μηχανών καφέ espresso σε όλα τα executive δωμάτια του ξενοδοχείου καθώς και σε όλες τις σουίτες.

Οι χώροι του Divani Apollon Palace & Thalasso διαθέτουν πλήρως αναβαθμισμένο σύστημα WiFi στα δωμάτια και στους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου καθώς και τις audiovisual παροχές. Επίσης, μετά την ανακαίνιση, τα δωμάτια του ξενοδοχείου είναι εξοπλισμένα με ειδικές πρίζες, ώστε να επιτρέπουν την υποδοχή όλων των μορφών USB, καθώς και adaptors και διαθέτουν επιπλέον πρίζες, αναβαθμίζοντας πλήρως το επίπεδο παροχών και διαμονής.

Ακόμη μια σημαντική προσθήκη είναι οι τελευταίας τεχνολογίας τηλεοράσεις που προστέθηκαν στα δωμάτια του 7ου και του 6ου ορόφου, καθώς και στα Executive δωμάτια όλου του ξενοδοχείου.

Έπειτα από μια ριζική αλλαγή και οι εξωτερικοί χώροι του Divani Apollon Palace & Thalasso παρουσιάζουν το νέο τους πρόσωπο.

Ο πλήρης ανασχεδιασμός του δαπέδου ενισχύει την ασφάλεια των επισκεπτών, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει μια μοντέρνα αισθητική στον χώρο. Παράλληλα η εντυπωσιακή αλλαγή του φωτισμού στις πισίνες καθώς και η ανανέωσή τους, προσδίδουν αίσθηση ζεστασιάς και αρμονίας.

Στα δυνατά χαρτιά του ξενοδοχείου βρίσκεται και το πλήρως εκσυγχρονισμένο fitness center, που βρίσκεται στο κέντρο θαλασσοθεραπείας, Divani Athens Spa & Thalasso Center. Στον εξοπλισμό του προστέθηκαν τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα εκγύμνασης Technogym.

Το Divani Apollon Palace & Thalasso αποτελεί μέλος των Leading Hotels of the World και προσφέρει ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών και εγκαταστάσεων. Το ξενοδοχείο παρέχει δύο εξωτερικές πισίνες, η μία εκ των οποίων με θαλασσινό νερό. Επιπρόσθετα, παρέχεται ιδιωτική αμμώδης παραλία, water sports, κήποι, γήπεδο tennis, ειδική διαδρομή για jogging έξω από το ξενοδοχείο και μαθήματα golf.

Εκεί βρίσκεται και το Divani Athens Spa & Thalasso Centre. Το 3,500 τ.μ. κέντρο Spa και θαλασσοθεραπείας αποτελεί έναν οργανωμένο χώρο στην περιοχή της Αθήνας που προσφέρει εξειδικευμένη κι άκρως προσεγμένη θαλασσοθεραπεία μέσα από μία ποικιλία θεραπειών και tailor-made προγραμμάτων.

Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη αποτελείται από επτά ξενοδοχειακές μονάδες στην Ελλάδα (Αθήνα, Μετέωρα, Λάρισα και Κέρκυρα) μετρώντας 60 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ιστορία της ελληνικής φιλοξενίας.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024