Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΠαρουσίαση της Ζακύνθου στις πόλεις Guangzhou, Xiamen και Shenzhen της Κίνας
Προώθηση προορισμού

Παρουσίαση της Ζακύνθου στις πόλεις Guangzhou, Xiamen και Shenzhen της Κίνας

Θα δοθούν τρεις συνεντεύξεις Τύπου στις πόλεις Guangzhou, Xiamen και Shenzhen σε πάνω από 40 δημοσιογράφους από τοπικά media και Social Media.

Οι πόλεις Guangzhou και Shenzhen δύο από τις μεγαλύτερες πόλεις στην Νότια Κίνα και η πόλη Xiamen, από τα μεγαλύτερα εμπορικά και ναυτιλιακά κέντρα της Νότιας Κίνας, θα φιλοξενήσουν και θα παρουσιάσουν για δύο εβδομάδες σε Κινέζους πολίτες, μουσική, παραδοσιακούς χορούς και ζακυνθινή κουζίνα.

Το χορευτικό συγκρότημα της Ζακύνθου “Το Φιόρο του Λεβάντε” θα παρουσιάσει την παραδοσιακή μουσική και τους χορούς της Ζακύνθου, ενώ οι chef της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αττικής “Ακρόπολις” κ. Νικόλαος Δαούτης και της Λέσχης Αρχιμαγείρων Κέρκυρας κ. Κωνσταντίνος Βάρελης θα παρουσιάσουν τη ζακυνθινή κουζίνα.

Θα δοθούν τρεις συνεντεύξεις Τύπου στις τρεις πόλεις -Guangzhou, Xiamen και Shenzhen- σε πάνω από 40 δημοσιογράφους από τοπικά media και Social Media στην κάθε πόλη. Στις συνεντεύξεις Τύπου θα μιλήσουν ο γενικός πρόξενος της Ελλάδος στην Guangzhou κ. Γρηγόρης Τασσιόπουλος, οι γενικοί διευθυντές των Ξενοδοχείων και η σύμβουλος τουριστικής Ανάπτυξης και υπεύθυνη της διοργάνωσης κα Μαρία Ζησούλη, η οποία και θα παρουσιάσει τις ομορφιές και τα προϊόντα της Ζακύνθου.

Η εκδήλωση είναι υπό την Αιγίδα του Γενικού Προξενείου στην Guangzhou, του ΕΟΤ και του Δήμου Ζακύνθου ενώ χορηγοί της εκδήλωσης είναι η Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής, η Λέσχη Αρχιμαγείρων Κέρκυρας, ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζακύνθου, το ελαιοτριβείο “Αρισταίον” και τα οινοποιεία “Γράψα“, “Οινόλπη“, “Γκούμα” και “Καλλίνικος”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024