Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΗ Κρήτη και οι παραλίες της γίνονται must για τους gay ταξιδιώτες
LGBTQ+ τουρισμός

Η Κρήτη και οι παραλίες της γίνονται must για τους gay ταξιδιώτες

Το Travel by Interest συνεχίζει τη συνεργασία του με το σημαντικότερο gay media του Ηνωμένου Βασιλείου, προωθώντας αυτή τη φορά την Κρήτη.

Η Kρήτη ήταν πάντα γνωστή για τις όμορφες παραλίες της, τις πόλεις με την έντονη νυχτερινή ζωή και την φιλοξενία των ντόπιων. Πλέον, η Κρήτη αποτελεί και έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για τους gay ταξιδιώτες, αφού μπορεί να προσφέρει τόσο στιγμές χαλάρωσης σε απομονωμένες παραλίες όσο και στιγμές διασκέδασης στις πόλεις της. Φυσικά, στην ανάπτυξη τη Κρήτης ως gay friendly προορισμό έχει συμβάλει και η φιλική αντιμετώπιση των ντόπιων και των επαγγελματιών του τουρισμού απέναντι στους gay ταξιδιώτες.

Το Travel by Interest, σε συνεργασία με το “Gay Star News“, το δημοφιλέστερο gay media του Ηνωμένου Βασιλείου, φέρνει και πάλι την Ελλάδα στο επίκεντρο. Μετά την επιτυχημένη καμπάνια “Gay Honeymoon Santorini”, αυτή τη φορά προτείνει την Κρήτη στους gay ταξιδιώτες ως τον απόλυτο beach destination.

Μέσα από το άρθρο που δημοσιεύθηκε στο “Gay Star News”, παρουσιάζονται όλοι οι λόγοι για τους οποίους ένας gay ταξιδιώτης μπορεί να επιλέξει την Κρήτη για τις επόμενες διακοπές του. Η Κρήτη έχει πολλές εντυπωσιακές παραλίες, όμως οι editors του Travel by Interest επέλεξαν και παρουσίασαν τις τέσσερις ιδανικότερες για τους gay Ταξιδιώτες.

Από το άρθρο δε θα μπορούσαν να απουσιάζουν οι προτάσεις με gay friendly ξενοδοχεία σε Ηράκλειο (Lato Boutique Hotel, Olive Green Hotel), Άγιο Νικόλαο (Minos Beach Art Hotel) και Χανιά (Domes Noruz Chania, Thalassa Beach Resort).

Για την ενίσχυση της καμπάνιας, δημοσιεύθηκε και ένα σχετικό άρθρο στο blog του Travel by Interest, με προτάσεις ξενοδοχείων με θέα στη θάλασσα για κάθε τύπου ταξιδιώτη. Στο άρθρο παρουσιάζονται ξενοδοχεία ιδανικά για gay ζευγάρια, gay οικογένειες, ταξιδιώτες που αγαπούν τις εκδρομές στη φύση, ακόμη και για ταξιδιώτες που θέλουν να κάνουν ένα Digital Detox.

Στο άρθρο ξεχωρίζει και η νέα καινοτόμα λειτουργία του Travel by Interest, που δίνει τη δυνατότητα στους αναγνώστες να ελέγξουν για τιμές και διαθεσιμότητα απευθείας από το website των ξενοδοχείων, κατευθείαν μέσα από τη σελίδα του άρθρου.

(φωτό: Shutterstock)

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024