Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΠαρουσίαση της Κύπρου ως προορισμός για όλο το χρόνο στη γερμανόφωνη αγορά
Προώθηση προορισμού

Παρουσίαση της Κύπρου ως προορισμός για όλο το χρόνο στη γερμανόφωνη αγορά

Το συνέδριο και μια σειρά εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκαν 3-6 Μαΐου στην Αγία Νάπα. Βασικός διοργανωτής ήταν η TUI Γερμανίας σε συνεργασία με τον ξενοδοχειακό όμιλο Atlantica Hotels & Resorts και τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού.

Με την έναρξη των ναυλωμένων πτήσεων μεταξύ Κύπρου και Γερμανίας για τον αναμενόμενο όγκο τουριστικών αφίξεων στην Κύπρο, τελέστηκε επιτυχώς συνέδριο με θέμα την Κύπρο ως τουριστικός προορισμός για όλο το χρόνο. Το συνέδριο και μια σειρά εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκαν 3-6 Μαΐου στην Αγία Νάπα. Βασικός διοργανωτής ήταν η TUI Γερμανίας σε συνεργασία με τον ξενοδοχειακό όμιλο Atlantica Hotels & Resorts και τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού. Σκοπός του συνεδρίου ήταν η προώθηση της γερμανικής μπροσούρας για το 2019, καθώς επίσης και η παρουσίαση των επερχόμενων ενεργειών για την προώθηση της Κύπρου στη γερμανική αγορά.

Ο μεγαλύτερος τουριστικός οργανισμός στον κόσμο, ΤUΙ Group σχεδιάζει σημαντική ανάπτυξη από τη γερμανική αγορά, ξεκινώντας από την καλοκαιρινή περίοδο του 2019, ειδικά στα ξενοδοχεία που ανήκουν στην TUI. Ο ξενοδοχειακός όμιλος Atlantica Hotels & Resorts, ανέλαβε όλη τη διοργάνωση του συνεδρίου καθώς και τη φιλοξενία των 60 προσκεκλημένων δημοσιογράφων και bloggers του γερμανικού, αυστριακού και ελβετικού Τύπου στο Atlantica Mare Village.

Την Παρασκευή 4 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε το πρώτο δείπνο στον Ποταμό Λιοπετρίου, στο οποίο μαζί με τους δημοσιογράφους του γερμανικού Τύπου, παραβρέθηκαν επίσης διάφοροι εκπρόσωποι από τον Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού, την TUI Γερμανίας καθώς και διευθυντικά στελέχη του ξενοδοχειακού ομίλου Atlantica Hotels & Resorts. Το βράδυ της 5ης Μαΐου πραγματοποιήθηκε και το δεύτερο επίσημο δείπνο στο ξενοδοχείο Atlantica Mare Village, στο οποίο απεύθυνε χαιρετισμό ο διευθύνων σύμβουλος της TUI Γερμανίας (CEO) Marek Andryszak, όπως και ο Joint CEO της αλυσίδας Atlantica Hotels, κ. Δημήτρης Νικολαΐδης. Χαιρετισμό απηύθυνε και ο κ. Άγγελος Μηνάς, πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού.


Το Atlantica Mare Village.

Η Atlantica Hotels & Resorts, είναι η μοναδική κυπριακή ξενοδοχειακή εταιρεία, μέλος του μεγαλύτερου τουριστικού οργανισμού στον κόσμο της TUI Group, όπου δραστηριοποιείται σε Κύπρο, Ελλάδα και Αίγυπτο με σύνολο 48 ξενοδοχειακών μονάδων.

Στη φωτογραφία (από αριστερά) οι κ.κ. Μιχάλης Μαυρόπουλος, Regional Director East Mediterranean, Stefan Baumert, COO TUI Γερμανίας, Άνδρος Κιττιρής, Specialist Business Mice & Cruise Manager Cyprus & Malta, Δημήτρης Νικολαΐδης, Joint CEO Atlantica Hotels & Resorts και Marek Andryszak, CEO TUI Γερμανίας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024