Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΤην Κεφαλονιά και την Ιθάκη γνώρισαν Ιταλοί δημοσιογράφοι
Προώθηση προορισμού

Την Κεφαλονιά και την Ιθάκη γνώρισαν Ιταλοί δημοσιογράφοι

Οι δημοσιογράφοι εξέφρασαν τη μεγάλη τους έκπληξη για τους σπουδαίους αρχαιολογικούς χώρους, τη φυσική ομορφιά και το πολυδιάστατο τουριστικό προϊόν και των δύο νησιών.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας την Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων VIAGGIOXTE της κας Ελένης Σαρικώστα για την Ιταλία, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη δημοσιογραφικής αποστολής στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη.

Μαζί με την κα Σαρικώστα, ήταν ο Ιταλός δημοσιογράφος (αρχαιολογικού ρεπορτάζ) Carlo Casi, εκπρόσωπος του επιστημονικού περιοδικού “Archeo”, το οποίο κυκλοφορεί εκτός της Ιταλίας, στη Γερμανία, την Ελβετία και τη Βρετανία και η δημοσιογράφος Ilaria Santi, του μεγαλύτερου ιταλικού πόρταλ siviaggia.it, με πλέον των 3 εκατ. χρηστών.


Από αριστερά η Ilaria Santi, o αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού & Νησιωτικής Πολιτικής κ. Σπύρος Γαλιατσάτος, η κα Ελένη Σαρικώστα, ο πρόεδρος της  Ένωσης Ξενοδόχων Κεφαλονιάς & Ιθάκης κ. Γερ. Τιμοθεάτος και ο Carlo Casi.

Ήδη έχουν γίνει οι πρώτες αναφορές στο παραπάνω portal με θέμα “Αγία Βαρβάρα” στην Κεφαλονιά. Αμφότεροι εξέφρασαν τη μεγάλη τους έκπληξη για τους σπουδαίους αρχαιολογικούς χώρους, τη φυσική ομορφιά και το πολυδιάστατο τουριστικό προϊόν και των δύο νησιών, στον αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού & Νησιωτικής Πολιτικής κ. Σπύρο Γαλιατσάτο και στον έπαρχο Ιθάκης κ. Σπύρο Τσιντήλα.


Ο Carlo Casi εξέρχεται από το “Σπήλαιο των Νυμφών” στην Ιθάκη.

Στην αποστολή αυτή, ουσιαστική ήταν η προσφορά της Ένωσης Ξενοδόχων Κεφαλονιάς & Ιθάκης, η οποία κάλυψε τα αεροπορικά εισιτήρια των επισκεπτών, την παραμονή τους σε Κεφαλονιά και Ιθάκη, με την προσωπική φροντίδα του προέδρου της, κ. Γεράσιμου Τιμοθεάτου.

Επίσης η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων ευχαριστεί την ακτοπλοϊκή εταιρεία Ionion P. Lines, για τη δωρεάν μεταφορά προς και από την Ιθάκη, το ζαχαροπλαστείο “Μαργαρίτα” στο Σταυρό Ιθάκης, για την προσφορά παραδοσιακών γλυκισμάτων, καθώς και το εστιατόριο αυθεντικής τοπικής κουζίνας του κ. Νίκου Βασιλόπουλου στο ίδιο χωριό, τα εστιατόρια της “Βάσως” (κ. Βάσω Κουλουμπαρίτση) στο Φισκάρδο και “Στο Ψητό” (κ. Χρήστος Καμπανός) στη Λάσση, καθώς και το Τουριστικό Πρακτορείο Katsouris Travel, για την προσφορά αυτοκινήτου.

Στη φωτογραφία, υποδοχή της Ilaria Santi και του Carlo Casi από τον έπαρχο Ιθάκης κ. Σπύρο Τσιντήλα, στο λιμάνι του Πίσω Αετού.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024