Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΝέα δρομολόγια και υπηρεσίες από την TUS Airways
Αεροπορικές εταιρείες

Νέα δρομολόγια και υπηρεσίες από την TUS Airways

Φέτος η TUS Airways διεύρυνε το δίκτυό της με απευθείας πτήσεις από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Αλεξανδρούπολη, Πάτρα, Σκιάθο, Πρέβεζα και Κω προς Λάρνακα.

Η TUS Airways που έχει ως βάση της το Διεθνή Αερολιμένα Λάρνακας και έχει ξεκινήσει τις πτήσεις στην Ελλάδα εδώ και μερικούς μήνες με την απευθείας σύνδεση μεταξύ Αθήνας και Λάρνακας, παρουσίασε τα τελευταία νέα της στους μεγαλύτερους ταξιδιωτικούς πράκτορες της Ελλάδας σε ένα event που έγινε στο Hard Rock Cafe στην Αθήνα. Το event διοργάνωσε ο Commercial Manager της TUS Airways Yaron Eskeles, ο γενικός αντιπρόσωπος (GSA) της αεροπορικής εταιρείας στην Ελλάδα Discover the World Greece & Cyprus, σε συνεργασία με το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, καθώς επίσης και τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού.


Από αριστερά, ο Yaron Eskeles, Commercial Manager της TUS Airways, η κα Χρύσα Ντάσκαρη από το ταξιδιωτικό γραφείο American Express Global Business Travel και ο κ. Ντίνος Φραντζεσκάκης, Director – Discover the World Greece & Cyprus.

Στο event ο κ. Eskeles παρουσίασε το όραμα, το προϊόν και τις προσφορές της TUS Airways στην ελληνική αγορά, καθώς επίσης το στόλο και τα πλάνα ανάπτυξής της και δήλωσε: “Η TUS Airways εισάγει ένα νέο αεροπορικό μοντέλο στην Ελλάδα χρησιμοποιώντας ιδιόκτητο στόλο που απαρτίζεται από 7 jets Fokker 80/100. Φέτος η TUS Airways διεύρυνε το δίκτυό της με απευθείας πτήσεις από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Αλεξανδρούπολη, Πάτρα, Σκιάθο, Πρέβεζα και Κω προς Λάρνακα. Πιστεύουμε στη δυναμική του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών και στις προοπτικές ανάπτυξης της ελληνικής αγοράς για την TUS Airways, και έχουμε ήδη πλάνα για περαιτέρω ανάπτυξη σε ελκυστικούς προορισμούς από την Αθήνα και άλλες πόλεις της Ελλάδας”.

Η Τus Airways είναι μία καινούργια αεροπορική εταιρεία της Κύπρου και η κύρια βάση της είναι ο Διεθνής Αερολιμένας Λάρνακας. Οι πρώτες πτήσεις πραγματοποιήθηκαν τον Απρίλιο του 2016. “Τhe Ultimate Schedule” είναι η φιλοσοφία της εταιρίας και στόχος της είναι η σύνδεση Ελλάδας και Κύπρου με χώρες στην Ανατολική Μεσόγειο, καθώς επίσης και με την Ευρώπη με συχνές πτήσεις, προσφέροντας άνεση, ανταγωνιστικές τιμές και άψογες υπηρεσίες εν πτήσει. Η TUS Airways πρόκειται να πετάξει σε 16 προορισμούς το 2018. Τα Fokker jets είναι ιδιαίτερα αξιόπιστα, αποτελεσματικά και γρήγορα αεροσκάφη με πολύ άνετα καθίσματα και leg rooms, ώστε να κάνουν το ταξίδι πιο ξεκούραστο για κάθε τύπο επιβάτη.


Η κα Ιωάννα Χατζηκωστή από τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού.

Η κα Ιωάννα Χατζηκωστή εκπροσώπησε τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού και παρουσίασε το νησί της Κύπρου στους παρευρισκόμενους ,οι οποίοι ξεπέρασαν τους 80 (δημοσιογράφοι και ταξιδιωτικού πράκτορες). Ακολούθησε μία κλήρωση για δύο εισιτήρια με την TUS Airways, τα οποία κέρδισε η κα Χρύσα Ντάσκαρη από το ταξιδιωτικό γραφείο American Express Global Business Travel.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024