Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΗ Royal Carribean επιστρέφει στο Ντουμπάι με το 'Jewel of the Seas'
Κρουαζιέρα

Η Royal Carribean επιστρέφει στο Ντουμπάι με το 'Jewel of the Seas'

Το 'Jewel of the Seas' θα πραγματοποιήσει 7νυχτες κρουαζιέρες στον Αραβικό Κόλπο, που θα περιλαμβάνουν τρεις νέους προορισμούς το 2019.

Η Royal Caribbean ανακοίνωσε ότι το Ντουμπάι θα είναι το νέο λιμάνι αναχώρησης του “Jewel of the Seas” από το Δεκέμβριο του 2019  μέχρι το Μάρτιο του 2020. Επιστρέφοντας στην περιοχή μετά από διάλλειμα δύο χρόνων, η Royal Caribbean θα προσφέρει μοναδικές εμπειρίες στη Μέση Ανατολή με δύο διαφορετικές 7νυχτες κρουαζιέρες στον Αραβικό Κόλπo.

Τα δύο αυτά νέα δρομολόγια, τα οποία είναι ήδη διαθέσιμα για κράτηση, θα περιλαμβάνουν λιμάνια που δεν υπήρχαν μέχρι τώρα στο πρόγραμμα: το Sir Bani Yas στη Ντόχα και το Μπαχρέιν.

Το Jewel of the Seas θα “μετακομίσει” από τη Ρώμη, η οποία ήταν το μεσογειακό λιμάνι αναχώρησής του για 10 χρόνια, στο Ντουμπάι για μια 16νυχτη κρουαζιέρα στο Κανάλι του Σουέζ από τις 30 Νοεμβρίου μέχρι τις 16 Δεκεμβρίου 2019. Εξερευνώντας τη Μέση Ανατολή, τα νέα ξεχωριστά αυτά δρομολόγια θα δώσουν στους επιβάτες την ιδανική ευκαιρία να απολαύσουν τα τοπία και τα αξιοθέατα της περιοχής. Το πρώτο από τα δρομολόγια θα προσεγγίσει την Κάσμπα (Ομάν), το Sir Bani Yas (Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα) και το Αμπού Ντάμπι ενώ το δεύτερο το Μπαχρέιν, Ντόχα (Κατάρ), το Sir Bani Yas (Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα) και το Αμπού Ντάμπι.

Το “Jewel of the Seas” είναι ένα από τα πιο σύγχρονα πλοία της Royal Caribbean, έχοντας περάσει το 2016 από μια εντυπωσιακή ανακαίνιση των 300 εκατ. δολ. Το πλοίο έχει να επιδείξει μια μεγάλη ποικιλία εξαιρετικών δραστηριοτήτων για οικογένειες που περιλαμβάνει μεγάλη οθόνη προβολής ταινιών δίπλα στην πισίνα, τοίχο αναρρίχησης και διασκέδαση αισθητικής West End. Ως προς τις επιλογές φαγητού πάνω στο πλοίο, περιλαμβάνουν την ρουστίκ ιταλική κουζίνα στο Giovanni’s Table και τις έντονες μεξικανικές γεύσεις στο Sabor.

Η Royal Caribbean Cruises είναι μια πολυβραβευμένη εταιρεία με 47ετή παρουσία στην premium αγορά κρουαζιέρας. Διακρίνεται για μια πολυετή παράδοση σε επαναστατικές καινοτομίες που πρωτοστάτησαν και πρωτοστατούν στην εξέλιξη του σχεδιασμού πλοίων, αλλά και του όλου προϊόντος κρουαζιέρας. Προσφέρει πολύ υψηλού επιπέδου υπηρεσίες με υπερσύγχρονες ξενοδοχειακές ανέσεις, ποιοτικό φαγητό, εντυπωσιακή ψυχαγωγία και εξαιρετικές εκδρομές στη στεριά. Το προϊόν και τα πλοία της είναι σχεδιασμένα για να ικανοποιούν τις ανάγκες κάθε ηλικίας, όπως και οικογενειών με παιδιά. Αποκλειστικός αντιπρόσωπος marketing και πωλήσεων της εταιρείας σε Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία, Σλοβακία, Σλοβενία, Σερβία, Κροατία, Μαυροβούνιο, Βοσνία & Ερζεγοβίνη, Αλβανία και ΠΓΔτΜ είναι ο Ταξιδιωτικός Οργανισμός Navigator Travel & Tourist Services, με επιτυχημένη παρουσία στην ελληνική αγορά που υπερβαίνει το μισό αιώνα.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024