Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΤα επενδυτικά σχήματα που προεπιλέχθηκαν για τη Β' φάση του διαγωνισμού της μαρίνας Αλίμου
Επενδύσεις

Τα επενδυτικά σχήματα που προεπιλέχθηκαν για τη Β' φάση του διαγωνισμού της μαρίνας Αλίμου

Τα προεπιλεγέντα επενδυτικά σχήματα, θα αποκτήσουν πρόσβαση στον εικονικό χώρο δεδομένων, όπου θα έχουν αναρτηθεί στοιχεία και πληροφορίες σχετικά με τα υπό παραχώρηση περιουσιακά στοιχεία και τη διαγωνιστική διαδικασία.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ κατά τη χθεσινή του συνεδρίαση προεπέλεξε τα επενδυτικά σχήματα που πληρούν τα κριτήρια συμμετοχής στη Β’ φάση των διαγωνισμών για την παραχώρηση του δικαιώματος χρήσης και εκμετάλλευσης της μαρίνας Αλίμου.

Το ΔΣ του ΤΑΙΠΕΔ, κατόπιν της αξιολόγησης των Εκδηλώσεων Ενδιαφέροντος από τους συμβούλους του, αποφάσισε ότι οκτώ επενδυτικά σχήματα πληρούν τα κριτήρια συμμετοχής για την επόμενη φάση του διαγωνισμού για την μαρίνα Αλίμου (με αλφαβητική σειρά):
1. Lamda Dogus Ανώνυμη Εταιρεία Συμμετοχών και Αξιοποίησης Τουριτσικών Λιμένων
2. Port Dhoc SAS – Dream Yacht Mediteranee – J&P ΑΒΑΞ Ανώνυμη Εταιρεία Εργοληπτική Τουριστική Εμπορική Βιομηχανική Οικοδομικών Υλικών και Μηχανημάτων
3. ΑΒΙΑΡΕΠΣ Ελλάς Ανώνυμη Εμπορική Τουριστικ΄γη και παροχής Υπηρεσιών Εταιρία – Ανώνυμη Εταιρεία Γιώτινγκ και Θαλάσσιου Τουρισμού Κόσμος Ελλάς
4. Άκτωρ Παραχωρήσεις Ανώνυμη Εταιρεία – TEK ART Kalamis VE Fenerbahce Marmara Turizm Telesuisleri A.S.
5. Α.Τ.Ε.Σ.Ε. Ανώνυμη Τεχνική Εμπορική Συμβουλευτική Ναυτιλιακή Ξενοδοχειακή Εταιρεία – Ιδιωτική Επιχείρηση Παροχής Υπηρειών Ασφαλείας
6. Ιντρακόμ Κατασκευές Ανώνυμη Εταιρεία Τεχνικών Έργων και Μεταλλικών Κατασκευών
7. Κάσος Κτηματική Τουριστική και ΕΜπορική Ανώνυμος Εταιρεία
8. Πόρτο καρράς Τουριστική Τεχνική Βιομηχανική Ανώνυμη Εταιρεία

Τα προεπιλεγέντα επενδυτικά σχήματα, αφού υπογράψουν τη σχετική συμφωνία εμπιστευτικότητας, θα λάβουν τα τεύχη της Β’ φάσης των σχετικών διαγωνισμών (υποβολή Δεσμευτικών Προσφορών) και θα αποκτήσουν πρόσβαση στον εικονικό χώρο δεδομένων (Virtual Data Room- VDR), όπου θα έχουν αναρτηθεί στοιχεία και πληροφορίες σχετικά με τα υπό παραχώρηση περιουσιακά στοιχεία και τη διαγωνιστική διαδικασία.

Τέλος, το ΔΣ του ΤΑΙΠΕΔ κήρυξε άγονο τον διαγωνισμό για την αξιοποίηση της μαρίνας της Πύλου, καθώς κανένα επενδυτικό σχήμα που συμμετείχε στην B’ φάση του διαγωνισμού δεν κατέθεσε δεσμευτική προσφορά.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024