Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΗ Celebrity Cruises και το Canyon Ranch δίνουν νέα διάσταση στη σωματική ευεξία
Κρουαζιέρα

Η Celebrity Cruises και το Canyon Ranch δίνουν νέα διάσταση στη σωματική ευεξία

To νέο πρόγραμμα fitness, που περιλαμβάνει 20 νέα μαθήματα fitness και μοναδικά σεμινάρια για τους επιβάτες, έρχεται να αποδείξει ότι οι διακοπές είναι κάτι πολύ παραπάνω από διασκέδαση και χαλάρωση.

Η Celebrity Cruises και το Canyon Ranch επανακαθόρισαν την σημασία του fitness στη θάλασσα, εμπνεόμενοι από τις τελευταίες καινοτομίες και τις τάσεις στη σωματική ευεξία. Το νέο πρόγραμμα περιλαμβάνει 20 νέα μαθήματα fitness και μοναδικά σεμινάρια  για τους επιβάτες.

Υπάρχουν έξι διαφορετικές κατηγορίες μαθημάτων βασισμένες σε διαφορετικές ανάγκες: Sweat, Conditioning, Longevity, Mindfulness, Nutrition και Acupuncture.

“Στη Celebrity Cruises πάντα ψάχνουμε τρόπους να ανεβάσουμε τον πήχη όλο και ψηλότερα. Μαζί με την ομάδα του Canyon Ranch βρήκαμε την ευκαιρία να αναβαθμίσουμε την εμπειρία των επιβατών μας ανανεώνοντας τα προγράμματά μας και προσθέτοντας νέα μαθήματα με έμπνευση από τις τελευταίες εξελίξεις στο fitness” δήλωσε ο Brian Abel, ο αντιπρόεδρος και υπεύθυνος Hotel Operations της Celebrity Cruises. “Με αυτό το νέο πρόγραμμα, οι επιβάτες μπορούν να απολαύσουν μια μοναδική εν πλω εμπειρία ευεξίας με ασύγκριτες παροχές, έμπειρους και εξαιρετικά καταρτισμένους επαγγελματίες και ένα γεμάτο πρόγραμμα αναζωογόνησης στα πλοία μας”.

“Η ευεξία είναι τρόπος ζωής και το ανανεωμένο αυτό πρόγραμμα ενθαρρύνει τους επιβάτες μας να αναπτύξουν τις γυμναστικές τους ικανότητες σε όλη τη διάρκεια της κρουαζιέρας” είπε η Sandra Foyil, αντιπρόεδρος του Canyon Ranch At Sea. “Λάτρεις του fitness, αλλά και αρχάριοι θα ανακαλύψουν μια μεγάλη ποικιλία επιλογών για να προκαλέσουν τους εαυτούς τους και να αναβαθμίσουν το ευ ζην για βέλτιστη υγεία και φυσική κατάσταση”.

Ανάμεσα στα καινούρια τμήματα και τα σεμινάρια περιλαμβάνονται τα εξής:

  • Sweat: Tabata Impact Less is more – Αυτό είναι το μότο μαζί με γρήγορη και έντονη εναλλασσόμενη γυμναστική από την Ιαπωνία. Η Tabata παρέχει τις καλύτερες ασκήσεις για την καρδιά και τεχνικές που προσφέρουν μια ολιστική προσέγγιση εκγύμνασης.
  • Conditioning: Pilates to the Beat – Αυτό το ζωηρό-βασισμένο στις πιλάτες μάθημα είναι χορογραφημένο με σύγχρονα ποπ κομμάτια. Οι επιβάτες μπορούν να προκαλέσουν τους εαυτούς τους να ακολουθήσουν ρυθμικά τη μία άσκηση μετά την άλλη.
  • Longevity: Age-Defying Texhnology – Όλες οι νέες τεχνολογίες, υπηρεσίες και προϊόντα που προσφέρουν μακροζωία και ευεξία.
  • Mindfulness: Spiritual Cycling – Ενσωματώστε πνευματικότητα, ενέργεια, ηρεμία και συγκέντρωση ενώ είστε προσηλωμένοι στην πιο κατάλληλη μουσική για χαλάρωση.
  • Nutrition: Detox 101: Wheight Loss and More – Αποκτήστε γνώσεις για τις αντιοξειδωτικές τροφές και πώς αυτές συνδράμουν στην απώλεια βάρους και στη συνολική καλή υγεία του οργανισμού.
  • Acupuncture: Acupuncture for Pain Releif – Αντιμετωπίστε τον πόνο, ανανεώστε τα επίπεδα ενέργειας, δώστε τέλος στην πεπτική δυσφορία, αποκτήστε υγιή ύπνο, αποβάλλετε το άγχος, νιώστε νεότεροι και ζήστε περισσότερο. Μάθετε από έναν πιστοποιημένο βελονιστή για τις μοναδικές επιδράσεις της θεραπευτικής αυτής πρακτικής.
Ιστοσελίδα | + Άρθρα
19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024