Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΕπίσημα εγκαίνια για το ανακαινισμένο Dolce Attica Riviera στη Βραυρώνα
Ξενοδοχεία

Επίσημα εγκαίνια για το ανακαινισμένο Dolce Attica Riviera στη Βραυρώνα

Τα επίσημα εγκαίνια του Dolce Attica Riviera στη Βραυρώνα, που στοχεύει να γίνει ένας σημαντικός προορισμός για business και leisure ταξιδιώτες στην Αθήνα,συνδιοργανώθηκαν από τη Wyndham Hotel Group και τη Zeus International.

Στις 10 Μαΐου το ξενοδοχείο Dolce Attica Riviera γιόρτασε την επίσημη έναρξη λειτουργίας του με ένα καλοκαιρινό party, στο οποίο υποδέχθηκε προσκεκλημένους από τον ελληνικό ταξιδιωτικό, τουριστικό και lifestyle χώρο. Το ξενοδοχείο, το οποίο βρίσκεται στην Ανατολική Αττική μόλις μερικά χιλιόμετρα μακριά από το Αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”, στοχεύει να γίνει ένας σημαντικός προορισμός για business και leisure ταξιδιώτες στην Αθήνα.

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους ανακαινισμένους χώρους του ξενοδοχείου, τη λειτουργική του διαρρύθμιση και την εσωτερική και εξωτερική αρχιτεκτονική που μαζί με τη μοναδική θέα στη θάλασσα “έκλεψε” τις εντυπώσεις. Η διάθεση απογειώθηκε με χορευτική live μουσική, πυροτεχνήματα και τις γευστικές δημιουργίες που επιμελήθηκε ο σεφ Χάρης Γιαννάκενας.


Ο CEO της Zeus International κ. Χάρης Σιγανός (δεξιά), με τον κ. Μανούσο Τσουχλαράκη, CFO της εταιρείας.

Τα επίσημα εγκαίνια του Dolce Attica Riviera στη Βραυρώνα συνδιοργανώθηκαν από τη Wyndham Hotel Group και τη Zeus International, την εταιρεία που διαχειρίζεται το ξενοδοχείο μέσω της franchise συμφωνίας που έχει συνάψει με τη Wyndham Hotel Group. Από την πλευρά της Zeus International παρευρέθηκε ο διευθύνων σύμβουλος κ. Χάρης Σιγανός, ο αντιπρόεδρος κ. Μανούσος Τσουχλαράκης, ο γενικός διευθυντής των ξενοδοχείων κ. Γιώργος Μαργαρίτης και ο Διευθυντής Ανάπτυξης κ. Κυριαζής Ασήμογλου.


Από αριστερά οι κ.κ.: Βασίλης Θεμελίδης (RCI Regional Director, Business Development, Nordics, Central-Southeast Europe & Middle East), Γιώργος Μαργαρίτης (Hotel Area Manager), Δημήτρης Μανίκης (President & Managing Director EMEA / Wyndham Hotels and Resorts), Θοδωρής Κάτσος (Director of Sales) και Σπύρος Ιωάννου (Complex General Manager).

Επίσης, στο πάρτι εγκαινίων του Dolce Attica Riviera, το “παρών” έδωσαν πολλά στελέχη της Wyndham Hotel Group με επικεφαλής τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Wyndham Hotel Group EMEA κ. Δημήτρη Μανίκη, τον διευθύνοντα σύμβουλο Ανάπτυξης EMEA Philippe Bijaoui και τον περιφερειακό αντιπρόεδρο της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης της Wyndham Hotel Group Edwin Broers.

Το Dolce Attica Riviera, συμμετέχει στο πρόγραμμα ανταμοιβών Wyndham Rewards, από την Wyndham Hotel Group, το οποίο προσφέρει στα μέλη του πόντους που μπορούν να εξαργυρώσουν με τη διαμονή τους στα ξενοδοχεία του ομίλου σε όλο τον κόσμο και αποτελεί το καλύτερο πρόγραμμα ανταμοιβών σε αλυσίδα ξενοδοχείων μεγάλης κλίμακας.

Το χαρτοφυλάκιο της Dolce, των κορυφαίων ξενοδοχείων, θέρετρων και συνεδριακών κέντρων και day meeting centers στη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη προσφέρει 600.000 τ.μ. συναντήσεων, στα οποία διοργανώνονται περίπου 100.000 εκδηλώσεις καλωσορίζοντας 4 εκατ  πελάτες κάθε χρόνο. Πολλά ακίνητα είναι πιστοποιημένα από τη Διεθνή Ένωση Συνεδριακών Κέντρων (IACC). Οι ιδιοκτησίες είναι ξεχωριστές σε σχεδιασμό, διαθέτουν μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες σε τοποθεσίες που εμπνέουν και φέρνουν τους ανθρώπους μαζί για εκδηλώσεις.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024