Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΑνανεωμένη λειτουργεί τη φετινή θερινή σεζόν η πισίνα του Hilton
Ξενοδοχεία

Ανανεωμένη λειτουργεί τη φετινή θερινή σεζόν η πισίνα του Hilton

Καινούριες ομπρέλες σε χρώμα γκρι της άμμου και λευκές, μεγαλύτερες ξαπλώστρες, ενώ το Oasis Pool Bar & Grill λανσάρει ένα νέο, μεσογειακό μενού.

Η πισίνα του Hilton Αθηνών υποδέχεται το καλοκαίρι με ανανεωμένη εμφάνιση. Οι καινούριες ομπρέλες σε χρώμα γκρι της άμμου και οι λευκές, μεγαλύτερες ξαπλώστρες, προσδίδουν στο σκηνικό μια ατμόσφαιρα γαλήνης και διακριτικής πολυτέλειας. Ακριβώς δίπλα, το Oasis Pool Bar & Grill λανσάρει ένα νέο, μεσογειακό μενού, ιδανικό για να συνοδεύσει τις ηλιόλουστες μέρες.

Οι γευστικές προτάσεις του Executive chef Κώστα Αθανασίου περιλαμβάνουν σαλάτες, όπως αυτή με ρόκα, καρπούζι, ξινομυζήθρα και μπαλσάμικο από κράνμπερι ή αυτή με ψητό ανανά, αβοκάντο, φράουλες και αγγουράκι πίκλα αλλά και gourmet μεζεδάκια για να συνοδέψει κάποιος το ουζάκι του: μαύρη ταραμοσαλάτα με ξύσμα αυγοτάραχου, καπνιστός τόνος Καλύμνου, καλαμάρι σε σιμιγδαλένια κρούστα με πικάντικη μαγιονέζα και γαρίδες με μυρωδικά, σος γιαουρτιού και πάπρικα. Κλασικές επιλογές για casual γεύμα, τα Black Angus burger και club sandwich με κοτόπουλο, ακόμα πιο ενδιαφέρουσες όμως είναι οι ελληνικές προτάσεις, όπως το τυροπιτάρι Ευβοίας και οι λαδένιες, η παραδοσιακή Κιμώλου και οι εναλλακτικές, με κιμά και γραβιέρα ή με ελληνική μοτσαρέλα, βασιλικό και λάδι τρούφας. Ακόμη, μπορεί κανείς να απολαύσει smoothies, όπως το αποτοξινωτικό Green Power με σπανάκι, κέιλ, τζίντζερ, και λάιμ, το Body Energy με γάλα αμυγδάλου, μέλι και ταχίνι και το Exotic Touch με γάλα καρύδας, μπανάνα και φυστικοβούτυρο.

Η πισίνα του Hilton λειτουργεί από τις 8:00 το πρωί έως τις 9:00 το βράδυ. Το Oasis Pool Bar & Grill είναι ανοιχτό από τις 10:00 το πρωί έως τις 7:30 το απόγευμα.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024