Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησης'Navarino Challenge', με πάνω από 20 δραστηριότητες και 12 Ολυμπιακά αθλήματα
Αθλητικός τουρισμός

'Navarino Challenge', με πάνω από 20 δραστηριότητες και 12 Ολυμπιακά αθλήματα

Το Navarino Challenge και φέτος θα είναι γεμάτο από δραστηριότητες, καλύπτοντας με αυτό τον τρόπο όλες τις ηλικιακές απαιτήσεις. Παράλληλα, ως δευτερεύων στόχος είναι η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

Η φετινή διοργάνωση του 6ου “Navarino Challenge”, η οποία θα πραγματοποιηθεί το διάστημα μεταξύ 12-14 Οκτωβρίου 2018 στη Μεσσηνία και την Costa Navarino, ανακοινώνει τα πακέτα διαμονής της στο The Westin Resort Costa Navarino. Όσοι από τους συμμετέχοντες στο Navarino Challenge κλείσουν το πακέτο διαμονής τους στο The Westin Resort και επιλέξουν να λάβουν μέρος στα βασικά αγωνίσματα (τρέξιμο, κολύμβηση, SUP), θα έχουν επιπλέον τη δυνατότητα να απολαύσουν δωρεάν το πλήρες πρόγραμμα δραστηριοτήτων της διοργάνωσης. Το πρόγραμμα για όσους μείνουν στο The Westin Resort Costa Navarino περιλαμβάνει: tae kwon do, αναρρίχηση, ποδηλατάδα, pilates, μπάσκετ, γκολφ, kick boxing, baby swimming, aqua aerobic, kids’ athletics, beach volley, tennis cross training, crossfit, beach yoga, πυγμαχία, survivor games for kids και αγώνα επίδειξης με σκάφη optimist.


The Westin Resort Costa Navarino (photo by Elias Lefas).

Το Navarino Challenge, το οποίο έχει ως βασικό στόχο την προώθηση του αθλητισμού και του ευ αγωνίζεσθαι, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα είναι γεμάτο από δραστηριότητες, καλύπτοντας με αυτό τον τρόπο όλες τις ηλικιακές απαιτήσεις. Παράλληλα, ως δευτερεύων στόχος είναι η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου. Η διοργάνωση αθλητικού τουρισμού με τους περισσότερους Ολυμπιονίκες πρεσβευτές έρχεται για ακόμα μια φορά στη Μεσσηνία με 12 Ολυμπιακά αθλήματα. Το τρέξιμο, η κολύμβηση, το tae kwon do, ενώ φέτος θα προστεθεί ένα ακόμα Ολυμπιακό άθλημα, το beach volley με την παρουσία ενός από τα μεγαλύτερα και ιστορικότερα πρόσωπα του ελληνικού, αλλά και διεθνούς βόλεϊ, όπως είναι ο Μιχάλης Τριανταφυλλίδης. Πρόκειται για την προσθήκη ενός τουρνουά, το οποίο ονομάζεται King & Queen Beach Volley Tournament by Triantafyllidis Beach Arena και τα μαθήματα beach volley by Triantafyllidis Beach Arena.


Ο θρύλος του ελληνικού βόλεϊ Μιχάλης Τριανταφυλλίδης θα βρεθεί στο Navarino Challenge 2018 (photo by Action Images).

Ο πρώην διεθνής Ελληνας πετοσφαιριστής είναι ρέκορντμαν συμμετοχών με την Εθνική Ελλάδος (κορυφαία στιγμή η 1η θέση στο Ευρωπαϊκό του 1987), ενώ κατέχει τους περισσότερους τίτλους αθλητή σε volley και beach volley στην Ελλάδα. Ο Μιχάλης Τριανταφυλλίδης, τόνισε: “Θεωρώ πάρα πολύ σημαντικό ότι το beach volley συμπεριλαμβάνεται φέτος στο πρόγραμμα μιας ήδη πολύ πετυχημένης διοργάνωσης, όπως είναι το Navarino Challenge. Από την πλευρά μου θεωρώ ότι θα έχουμε την καλύτερη δυνατή οργάνωση τόσο στο τουρνουά beach volley ‘King & Queen Beach Volley’, καθώς και στα προπονητικά μαθήματα του beach volley. Εύχομαι να καθιερωθεί και να γίνει κομμάτι της πετυχημένης διοργάνωσης”.

Οι εγγραφές για την πολυβραβευμένη διοργάνωση αθλητικού τουρισμού έχουν ξεκινήσει. Τα τρία βασικά αγωνίσματα που μπορούν, οι ενδιαφερόμενοι, να δηλώσουν συμμετοχή είναι το τρέξιμο, η κολύμβηση και o αγώνας σκυταλοδρομίας Stand Up Paddling by BIC Sport.

Η φετινή διοργάνωση αναμένεται να φιλοξενήσει για ακόμα μία χρονιά εκατοντάδες επαγγελματίες και ερασιτέχνες αθλητές, οι οποίοι θα λάβουν μέρος στις πολυάριθμες δραστηριότητές της.

Επίσημοι χορηγοί της διοργάνωσης είναι για ακόμα μία χρονιά το Φυσικό Μεταλλικό Νερό “Βίκος” και η Ford Motor Ελλάς. Επίσημοι υποστηρικτές είναι οι Ποσειδωνία, BIC, BIC Sport και Avance.

Το “Navarino Challenge” θα πραγματοποιηθεί με τη συνδιοργάνωση της Costa Navarino, του The Westin Resort Costa Navarino, της Active Media Group και την στήριξη των Δήμων Πύλου-Νέστορος και Τριφυλίας.

Στη φωτογραφία, οι δρομείς του Navarino Challenge διασχίζουν την παραλία της Βοϊδοκοιλιάς (photo by Elias Lefas).

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024