Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΗ Ζάκυνθος συνεχίζει τις παρουσιάσεις της στην Κίνα
Προώθηση προορισμού

Η Ζάκυνθος συνεχίζει τις παρουσιάσεις της στην Κίνα

Την παρουσίαση της Ζακύνθου έκανε ο γενικός πρόξενος της Ελλάδας στην πόλη Guangzhou κ. Γρηγόρης Τασσιόπουλος και συνέχισε η κα Μαρία Ζησούλη, παρουσιαζοντας το τοπίο της Ζακύνθου, τον πολιτισμό και τα προϊόντα της.

Ολοκληρώνεται σήμερα, στο ξενοδοχείο Intercontinental η παρουσίαση της Ζακύνθου στην πόλη Shenzhen της Κίνας, η οποία ξεκίνησε με συνέντευξη Τύπου στα τοπικά Media και Social Media και σε εκπροσώπους τουριστικών γραφείων της πόλης.

Όπως και στις προηγούμενες πόλεις Guangzhou και Xiamen την παρουσίαση της Ζακύνθου ξεκίνησε ο γενικός πρόξενος της Ελλάδας στην Guangzhou κ. Γρηγόρης Τασσιόπουλος και συνέχισε παρουσιαζοντας το τοπίο της Ζακύνθου, τον πολιτισμό και τα προϊόντα της η κα Μαρία Ζησούλη, διοργανώτρια της εκδήλωσης. Ομιλία καλοσορίσματος της εκδήλωσης πραγματοποίησε και ο γενικός διευθυντής του ξενοδοχείου, Arbenz Daniel, Ο οποίος αφού ευχαρίστησε τους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες για την επιλογή του Intercontinental για την παρουσίαση της Ζακύνθου ανέφερε ότι το επόμενο ταξίδι του θα είναι στην Ελλάδα και ειδικά στη Ζάκυνθο.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε στο εστιατόριο του ξενοδοχείου με την ζωντανή παρασκευή ελληνικών πιάτων από τον σεφ κ. Νικόλαο Δαούτη της Λέσχης Αρχιμαγειρων Αττικής “Ακρόπολη” και τον κ. Κωνσταντίνο Βάρελη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Κέρκυρας, που εντιπωσιασαν τους καλεσμένους με τις γεύσεις και τα αρώματα της Ζακυνθινης κουζίνας. Μεταξύ των καλεσμένων ο Klaus Zenken, αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Επιμελητηρίου στην Κίνα, η Wang Xin Rui της εταιρείας Trade and Consulting Limited και πολλοί άλλοι επιχειρήματιες της πόλης Shenzhen.

Ο χορευτικός πολιτιστικός σύλλογος “Το Φιόρε του Λεβάντε” για μια ακόμα φορά διασκέδασε με Ζακυνθινούς ρυθμούς και τραγούδια τους καλεσμένους και πολλοί από τους συμμετέχοντες στη βραδιά χόρεψαν τους Ζακυνθινούς χορούς.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024