Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΞεκινά σήμερα στην Αθήνα το IMTJ Medical Travel Summit
Συνέδρια

Ξεκινά σήμερα στην Αθήνα το IMTJ Medical Travel Summit

Το 4o ετήσιο Summit του IMTJ διεξάγεται από τις 22 έως τις 24 Μαΐου, μετά από το Ηνωμένο Βασίλειο απ’όπου ξεκίνησε, τη Σλοβενία και την Κροατία.

Ανοίγει αύριο τις εργασίες του, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, το συνέδριο της Διεθνούς Έκδοσης Τουρισμού Υγείας International Medical Journal, το ετήσιο IMTJ Medical Travel Summit 2018, που φέτος επέλεξε την Ελλάδα για τη διεξαγωγή του, ως πολλά υποσχόμενη χώρα με ανερχόμενο ενδιαφέρον για τον Τουρισμό Υγείας διεθνώς.

Το 4o ετήσιο Summit του IMTJ διεξάγεται από τις 22 έως τις 24 Μαΐου, με συνδιοργανωτή την Elitour στη χώρα μας, μετά από το Ηνωμένο Βασίλειο απ’όπου ξεκίνησε, τη Σλοβενία και την Κροατία, δύο χώρες της Βαλκανικής που ευνοήθηκαν θεαματικά μετά τη φιλοξενία του, ως προορισμοί Τουρισμού Υγειάς στη διεθνή αγορά.

Στο συνέδριο θα συμμετέχουν opinion leaders και προσωπικότητες διεθνούς βεληνεκούς, με εξειδίκευση στα ζητήματα της ταχύτατα εγειρόμενης αγοράς του Τουρισμού Υγείας και παρουσιάζει ιδιαίτερο επιστημονικό, όπως και τουριστικό, επιχειρηματικό και οικονομικό ενδιαφέρον.

Η Ελλάδα συμμετέχει αντίστοιχα με ομιλητές τους δικούς της επιστήμονες και τεχνοκράτες, των οποίων οι παρουσιάσεις και ομιλίες ζητήθηκαν έπειτα από επιλογή του IMJT Summit, βάσει της διεθνούς αναγνωρισιμότητάς τους.

Το απόγευμα της Τρίτης 22 Μαΐου, στις 7 το απόγευμα, στο Μουσείο του Πανεπιστήμιου Αθηνών στην Ακρόπολη, η Oceanis Filyra, μέλος της Elitour, και ο πρόεδρος της Elitour, κ. Γιώργος Πατούλης, θα υποδεχτούν τους συμμετέχοντες σε ειδική εκδήλωση για μια περιήγηση στα ευρήματα και την Ιστορία της Αρχαίας Ελληνικής Ιατρικής και του Τουρισμού Υγείας, που επίσης έχει τις ρίζες του στη χώρα μας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024