Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Cyprus Airways ξεκινά την πώληση εισιτηρίων για το δρομολόγιο Λάρνακα – Χανιά
Αεροπορικές εταιρείες

Η Cyprus Airways ξεκινά την πώληση εισιτηρίων για το δρομολόγιο Λάρνακα – Χανιά

Η Cyprus Airways αυξάνει και τη συχνότητα πτήσεων προς Αθήνα για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, από 4 εβδομαδιαίες πτήσεις σε 5 εβδομαδιαίες πτήσεις.

Η Cyprus Airways ανακοινώνει την έναρξη πώλησης εισιτηρίων για το νέο δρομολόγιο Λάρνακα-Χανιά για το καλοκαίρι 2018. Οι πτήσεις για Χανιά θα ξεκινήσουν στις 14 Ιουλίου 2018 και θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη και Σάββατο.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που προσθέτουμε τα Χανιά στο δίκτυο μας για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο. Τα Χανιά είναι ένα από τα πιο όμορφα και γραφικά μέρη της Ελλάδας και ένας πολύ δημοφιλής καλοκαιρινός προορισμός για τους Κύπριους” δήλωσε η Natalia Popova, εμπορική διευθύντρια της Cyprus Airways.

Πέραν από τις δύο εβδομαδιαίες πτήσεις προς Χανιά, η Cyprus Airways αυξάνει τη συχνότητα πτήσεων προς Αθήνα για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, από 4 εβδομαδιαίες πτήσεις σε 5 εβδομαδιαίες πτήσεις. Η εταιρεία θα πετά στην Αθήνα κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Κυριακή.

Η Cyprus Airways προσφέρει δύο κατηγορίες ναύλων, Basic και Flex. Η κατηγορία Flex προσφέρει πρόσθετες υπηρεσίες όπως αποσκευή 23kg, επιλογή θέσης κ.λπ., προσφέροντας στους επιβάτες τη δυνατότητα να προσαρμόσουν την ταξιδιωτική τους εμπειρία σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους.  

Οι επιβάτες μπορούν να κλείσουν τα εισιτήρια τους μέσω της ιστοσελίδας cyprusairways.com, του τηλεφωνικού κέντρου της Cyprus Airways (από Κύπρο χωρίς χρέωση 8000 8111 ή από εξωτερικό στο +357 24000053) ή μέσω του ταξιδιωτικού τους πράκτορα. Το αναλυτικό πρόγραμμα πτήσεων όλων των προορισμών της Cyprus Airways είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα της εταιρείας cyprusairways.com.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024