Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΜίσθωση του Lazart Hotel για 25 χρόνια από τη Zeus International με νέο ιδιοκτήτη την Εθνική Πανγαία ΑΕΕΑΠ
Ξενοδοχεία

Μίσθωση του Lazart Hotel για 25 χρόνια από τη Zeus International με νέο ιδιοκτήτη την Εθνική Πανγαία ΑΕΕΑΠ

Το Lazart Hotel αγοράσθηκε από τον θεσμικό επενδυτή 'Πανγαία' έναντι του ποσού των 7 εκατ. ευρώ περίπου.

H Zeus International ανακοινώνει την εξαγορά της Madison Point, μισθώτριας εταιρείας του ξενοδοχείου Lazart Hotel στη Θεσσαλονίκη, ιδιοκτήτρια του οποίου είναι η Εθνική Πανγαία ΑΕΕΑΠ.

Το Lazart Hotel, το οποίο αγοράσθηκε από τον θεσμικό επενδυτή “Πανγαία” έναντι του ποσού των 7 εκατ. ευρώ περίπου, προσφέρει στα 74 ιδιαίτερα ευρύχωρα δωμάτιά του, πολυτελή διαμονή σε ένα προνομιακό σημείο της Θεσσαλονίκης, απέναντι από τον πολιτιστικό χώρο “Μονή Λαζαριστών”, μόλις 10 λεπτά από την καρδιά της πόλης.

Η Zeus International, o ταχύτερα αναπτυσσόμενος όμιλος εκμετάλλευσης και διαχείρισης ξενοδοχειακών μονάδων, κατάφερε μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο λειτουργίας του Lazart Hotel να παρουσιάσει υψηλές πληρότητες και τα επιθυμητά οικονομικά αποτελέσματα προσελκύοντας το ενδιαφέρον ενός τόσο σημαντικού θεσμικού επενδυτή στην πώληση του ακινήτου.

Παράλληλα, η Εθνική Πανγαία ΑΕΕΑΠ, αναγνωρίζοντας τη σημαντική συνεισφορά της Zeus International στην ανάδειξη του Lazart Hotel ως ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία πόλης στη Θεσσαλονίκη και την εμπειρία της σε θέματα διαχείρισης και λειτουργίας τέτοιων μονάδων, ανανεώνει τη μίσθωσή για τα επόμενα 25 χρόνια στη Zeus International.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024