Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΣυγχώνευση της SilkAir με τη Singapore Airlines και αναβάθμιση των προϊόντων καμπίνας των επιβατών
Αεροπορικές εταιρείες

Συγχώνευση της SilkAir με τη Singapore Airlines και αναβάθμιση των προϊόντων καμπίνας των επιβατών

Η αναβάθμιση αναμένεται να ξεκινήσει το 2020. Η συγχώνευση θα πραγματοποιηθεί όταν τα νέα προϊόντα θα έχουν τοποθετηθεί σε έναν ικανοποιητικό αριθμό αεροσκαφών.

Η SilkAir, η εξ ολοκλήρου θυγατρική και περιφερειακή εταιρεία της Singapore Airlines (SIA), θα προχωρήσει σε σημαντική επένδυση που αφορά στην αναβάθμιση των προϊόντων καμπίνας των επιβατών. Η συγκεκριμένη αναβάθμιση αποτελεί μέρος ενός πολύχρονου προγράμματος που προβλέπει τη συγχώνευση της αεροπορικής εταιρίας με τη Singapore Airlines.

Η επένδυση υπολογίζεται να ξεπεράσει τα 100 εκατ. δολ. και θα καλύψει την αντικατάσταση των καθισμάτων της Διακεκριμένης Θέσης με καθίσματα-κρεβάτια, και την τοποθέτηση συστήματος ψυχαγωγίας στην πλάτη των καθισμάτων της Διακεκριμένης και Οικονομικής Θέσης. Η συγκεκριμένη επένδυση αποσκοπεί στην εναρμόνιση της SilkAir με το επίπεδο των προϊόντων και υπηρεσιών που διαθέτει το δίκτυο του Ομίλου της Singapore Airlines.

Η αναβάθμιση αναμένεται να ξεκινήσει το 2020 λόγω του χρόνου που απαιτείται για την κατασκευή των προϊόντων από τους προμηθευτές αλλά και την απόκτηση πιστοποίησης. Η συγχώνευση θα πραγματοποιηθεί όταν τα νέα προϊόντα θα έχουν τοποθετηθεί σε έναν ικανοποιητικό αριθμό αεροσκαφών.

“Η Singapore Airlines διανύει τον πρώτο χρόνο ενός τριετούς προγράμματος αλλαγής και η συγκεκριμένη ανακοίνωση αποτελεί σημαντική εξέλιξη στην προετοιμασία του Ομίλου για ένα δυνατότερο μέλλον” αναφέρει ο CEO της SIA Goh Choon Phong.

Η SilkAir είναι η περιφερειακή εταιρία της Singapore Airlines, με τον στόλο της να περιλαμβάνει 11 αεροσκάφη της οικογένειας των Airbus A320 και 22 Boeing 737-800 και 737 MAX 8. Η εταιρία σκοπεύει να διαχειρίζεται στο μέλλον μόνο αεροσκάφη 737, και εξυπηρετεί 49 προορισμούς σε 16 χώρες.
Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024