Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΗ Celebrity Cruises αποκαλύπτει το Spa του Celebrity Edge
Κρουαζιέρα

Η Celebrity Cruises αποκαλύπτει το Spa του Celebrity Edge

Με περισσότερα από 2.000 τ.μ., αφιερωμένα στην αναζωογόνηση των επιβατών, το Spa είναι εμπνευσμένο από τη φύση και σχεδιασμένο περίτεχνα από τη διεθνούς φήμης σχεδιάστρια Kelly Hoppen.

Η Celebrity Cruises αποκαλύπτει το Spa του Celebrity Edge, ένα ολιστικό ταξίδι ευεξίας για πρώτη φορά εν πλω. “Η έμπνευσή μας για το Spa είναι η ίδια που είχαμε και για το Celebrity Edge – να παράσχουμε στους επιβάτες μας μια βαθιά και ουσιαστική σύνδεση με τη θάλασσα” είπε η Lisa Luttof-Perlo, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Celebrity Cruises. “Για να ξεκινήσουμε μια επανάσταση στην ευεξία, στραφήκαμε πάλι στην οραματίστρια Kelly Hoppen για να μεταμορφώσει την εμπειρία του Spa και να δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα που βυθίζει τους επιβάτες στην πολυτέλεια και κατακλύζει την ψυχή τους από την πρώτη στιγμή που εισέρχονται στο χώρο”.

Για να δημιουργήσει ένα περιβάλλον που είναι σε αρμονία με τη φύση αλλά και αδιαμφισβήτητα πολυτελές, η Celebrity συνεργάστηκε με τη διεθνούς φήμης σχεδιάστρια Kelly Hoppen, η οποία με πάθος έφερε τη χλιδή στις εγκαταστάσεις του Edge, τόσο στις καμπίνες όσο και στo The Retreat. “Το spa ήταν πάντα ένα ιερό μέρος για μένα: σαν νέο κορίτσι πάντα ονειρευόμουν να σχεδιάσω το δικό μου spa και η Celebrity Cruises αποδείχτηκε ο τέλειος συνεργάτης για να πραγματοποιήσω το όνειρό μου” είπε η Hoppen. “Το spa είναι το μέρος όπου κάποιος πηγαίνει για να χαλαρώσει και να καλομάθει τον εαυτό μου, έτσι πρέπει να χαρακτηρίζεται από παλ χρώματα και κατάλληλο φωτισμό που να αποπνέει μια αίσθηση ηρεμίας. Κάθε πτυχή της αισθητικής έχει σημασία για μένα: από την εντυπωσιακή κρυστάλλινη εγκατάσταση – την οποία εμπνεύστηκα από αυτό που οι κρύσταλλοι συμβολίζουν για μένα – μέχρι με το επιβλητικό Zen γλυπτό που λειτουργεί σαν χώρος υποδοχής”.

Η Celebrity Cruises έχει ενσωματώσει στοιχεία της φύσης σε κάθε στιγμή  της εμπειρίας που προσφέρεται στο Spa μέσα από ένα αυθεντικό concept που αποκαλείται SEA – εμπνευσμένο από τη θάλασσα (Sea), τη γη (Earth) και τον αέρα (Air) – το οποίο υπερβαίνει το σχεδιασμό του Spa και της περιποίησής του.

Το SEA ενώνει κάθε εμπειρία σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού ευεξίας. Τα αρώματα από τα αιθέρια έλαια κατακλύζουν τον αέρα ανοίγοντας το δρόμο για την απόλυτη αναζωογόνηση. Το Relaxation Lounge περιβάλλει τους επισκέπτες με μια ατμοσφαιρική, Zen αίσθηση, καθαρίζοντας το μυαλό τους πριν ξεκινήσει η περιποίηση. Και κάθε περιποίηση ξεκινά με ένα μοναδικό τελετουργικό καλωσορίσματος για να προετοιμάσει το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα των επιβατών για την εξαγνιστική μυσταγωγία που ακολουθεί.

“Καθώς σχεδιάζαμε το Spa με τη Celebrity Cruises, η έμπνευση πίσω από το επαναστατικό αυτό concept ήταν να συνδέσουμε τους επιβάτες με τη φύση ενώ τους προσφέρουμε εμπειρίες που προκαλούν τις αισθήσεις, ασυναγώνιστες υπηρεσίες και μια μεγάλη ποικιλία από νέες επιλογές ευεξίας που προσφέρονται αποκλειστικά στους επιβάτες μας”, είπε ο Glenn Fusfield, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του One Spa World. “Έχουμε δημιουργήσει ένα concept που όχι μόνο εξελίσσει τη έννοια του spa και της ευεξίας αλλά θέτει νέες βάσεις”.

Η Celebrity έχει συνεργαστεί με τις πρωτοπόρες εταιρείες του κλάδου για να εξασφαλίσει τις πιο εξελιγμένες τεχνολογικές και θεραπευτικές καινοτομίες, προκειμένου να δημιουργήσει μια εμπειρία spa που δεν έχει υπάρξει μέχρι τώρα. Προσφέρονται παραπάνω από 120 θεραπείες, που συμπεριλαμβάνουν τεχνικές με υπογραφή, όπως τα Ocean Spa Wave Massage, Hot Mineral Body Boost, Poultice-Powered Muscle Release, Zero Gravity Wellness Massage, Restorative Salt Stone Massage και το Thousand Flower Detox Wrap.

Από την ευεξία στην ομορφιά και το fitness, το Spa του Celebrity Edge αποκαλύπτει μια σειρά στοιχείων που δεν έχουν ξαναεμφανιστεί εν πλω και έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για τους επιβάτες της εταιρείας:

  • Η Celebrity αποκαλύπτει την SEA Thermal Suite, την εξέλιξη του δημοφιλούς Persian Garden της εταιρείας, με οκτώ διακριτές θεραπευτικές εμπειρίες που υπογραμμίζουν τα οφέλη των στοιχείων της φύσης: το Hammam, το Salt Room, το Steam Room, το Rainfall Water Therapy Room, το Float Room, την Infrared Sauna και το Crystalarium. Οι επιβάτες σε καμπίνα Aqua Class έχουν δωρεάν πρόσβαση στην SEA Thermal Suite ανάμεσα στις άλλες δωρεάν παροχές που απολαμβάνουν.
  • Η τελευταία τάση στην περιποίηση προσώπου ELEMIS BIOTEC προσφέρεται για πρώτη φορά σε πλοίο της Celebrity.
  • Μια γκάμα θεραπειών που προσφέρεται πρώτη φορά εν πλω η οποία περιλαμβάνει:
    – Spa Wave MLW Amphibia Table: Mαξιλάρια γεμάτα νερό προσαρμόζονται στη μοναδική ανατομία κάθε επιβάτη για την απόλυτη άνεση καθώς και εξατομικευμένη θεραπεία με διαφορετικούς φωτισμούς
    – WellMassage4D Table: Η βραβευμένη αυτή τεχνική χρησιμοποιεί επαναστατική τεχνολογία που προσφέρει ένα ακόμα πιο χαλαρωτικό μασάζ
    – MLX Quartz Table: Ζεστοί κρύσταλλοι τοποθετούνται περιμετρικά από το σώμα, αποφορτίζοντας τους μύες από την ένταση παρέχοντας μια βαθιά αίσθηση χαλάρωσης
  • Οι καινοτομίες Ideal Image Ocean, The Advanced MedSpa, Dysport Wrinkle Treatments και Restylane Dermal Filler Treatments αφορούν υπηρεσίες αισθητικής που διατίθενται για πρώτη φορά εν πλω.
  • Η Celebrity θα συνεργαστεί με την Kerastase, μια από τις πιο διακεκριμένες και πολυτελείς εταιρίες στα  προϊόντα μαλλιών, για να συστήσουν στους επιβάτες το πρώτο Kerastase Institute στη θάλασσα.
  • Το Barber προσφέρει το παραδοσιακό ζεστό ξύρισμα, αλλά και νεανικά κουρέματα για τον σύγχρονο άντρα.
  • Οι επιβάτες μπορούν να ξαναζήσουν την εμπειρία του Spa στο σπίτι τους με τα ίδια πολυτελή προϊόντα που χρησιμοποίησαν στις θεραπείες εν πλω, τα οποία θα βρουν στον διαδραστικό ELEMIS Ingredient Wall, ο οποίος τους δίνει εικόνα για την  αναβαθμισμένη τεχνολογία και τα φυσικά συστατικά πίσω από τα προϊόντα ELEMIS.
  • Ακόμη, τo Fitness Center περιλαμβάνει hot yoga, Technogym Group Cycle, Fitness on Demand, Bungee Fit, καθώς και τα πρώτα ποδήλατα Peloton εν πλω.
Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024