Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΟ Όμιλος Lufthansa εισάγει τον νέο ναύλο Economy ‘Light’ στα δρομολόγια προς Β. Αμερική
Αεροπορικές εταιρείες

Ο Όμιλος Lufthansa εισάγει τον νέο ναύλο Economy ‘Light’ στα δρομολόγια προς Β. Αμερική

Η νέα κατηγορία ναύλου περιλαμβάνει δωρεάν μεταφορά μίας χειραποσκευής και θα είναι διαθέσιμη από το καλοκαίρι του 2018.

Από το καλοκαίρι του 2018, οι επιβάτες του Ομίλου Lufthansa θα μπορούν να κάνουν κράτηση με την νέα κατηγορία ναύλου Economy “Light” σε δρομολόγια των εταιρειών Lufthansa, SWISS, Brussels Airlines και Austrian Airlines προς τη Βόρεια Αμερική. Ο ναύλος Economy “Light” αποτελεί την οικονομικότερη επιλογή και απευθύνεται σε ταξιδιώτες που επιλέγουν να ταξιδεύουν μόνο με μια χειραποσκευή και δεν χρειάζονται ευελιξία στην κράτηση. Με επιπλέον χρέωση, οι επιβάτες μπορούν να μεταφέρουν μια επιπλέον αποσκευή ή να κάνουν κράτηση συγκεκριμένης θέσης. Γεύματα και ποτά θα συνεχίσουν να προσφέρονται στους επιβάτες χωρίς χρέωση κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Η Lufthansa εφαρμόζει δοκιμαστικά τον ναύλο Economy “Light” από τον Οκτώβριο του 2017 σε επιλεγμένα δρομολόγια που συνδέουν τη Σκανδιναβία με τη Β. Αμερική. Ο συγκεκριμένος ναύλος περιλαμβάνει δωρεάν μεταφορά μίας χειραποσκευής και διατίθεται στις πτήσεις μεταξύ Σουηδίας, Δανίας, Νορβηγίας και επιλεγμένων προορισμών της Β. Αμερικής.

Το 2015, οι αεροπορικές εταιρείες του Ομίλου Lufthansa εισήγαγαν την κατηγορία ναύλου Economy “Light” στις ευρωπαϊκές πτήσεις. Οι διαφορές που προκύπτουν μεταξύ των διαφορετικών κατηγοριών ναύλου αφορούν κυρίως το όριο μεταφοράς δωρεάν αποσκευών, τις κρατήσεις συγκεκριμένων θέσεων καθώς και τις δυνατότητες ακύρωσης ή αλλαγής της κράτησης. Οι βασικές υπηρεσίες και παροχές που καλύπτουν όλες οι κατηγορίες τιμών είναι η πτήση, η δωρεάν μεταφορά μίας χειραποσκευής έως 8 κιλά, ένα σνακ και ποτά κατά τη διάρκεια της πτήσης, ανάθεση θέσης στο check-in, καθώς και τα ανάλογα bonus και status miles.
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024