Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΟλοκληρώθηκε η ανακαίνιση του ξενοδοχείου La Maltese Estate Buddha-Bar Beach Santorini
Ξενοδοχεία

Ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση του ξενοδοχείου La Maltese Estate Buddha-Bar Beach Santorini

Τελευταίο απόκτημα της αλυσίδας είναι η νέα μονάδα La Maltese Boutique Hotel στο Ημεροβίγλι της Σαντορίνης. Η έναρξη της λειτουργίας του θα πραγματοποιηθεί εντός του 2019.

H ανακαίνιση του ξενοδοχείου La Maltese Estate Buddha-Bar Beach Santorini ολοκληρώθηκε τον Μάρτιο του 2018 και ξεκίνησε κανονικά τη λειτουργία του την 15η Μαρτίου. Η ανακαίνιση διήρκησε 4 μήνες και περιλάμβανε αρχικά την ανάπλαση των εξωτερικών χώρων των δωματίων, προσπαθώντας να δημιουργήσει μια αίσθηση ιδιωτικότητας πάνω στην Καλντέρα της Σαντορίνης.

Επίσης, τοποθετώντας εξωτερικά τζακούζι, καθώς και εξωτερικούς καναπέδες με artistic τέντες, με στόχο μια ατμόσφαιρα χαλάρωσης και πολυτέλειας. Στα εσωτερικά των δωματίων αντικαταστάθηκαν όλα τα πατώματα με πλακάκια νεοκλασικού στυλ, τα οποία σε συνδυασμό με την αρχιτεκτονική του κτιρίου, δίνουν την αίσθηση παλαιού νησιώτικου καπετανόσπιτου.

Η πρόταση του ιδρυτή του La Maltese Estate Buddha-Bar Beach Santorini, όπου κυριαρχεί με βάση της ανακαίνισης, είναι η πολυτέλεια μέσα από την κομψότητα και την τέχνη. Επιπλέον, η συνεργασία με την παγκοσμίου φήμης αλυσίδα εστιατορίων Buddha-Bar Worldwide, καθιστά το La Maltese Estate, μια από της πρώτες γαστρονομικές προτάσεις.

Το La Maltese Estate Buddha-Bar Beach Santorini είναι, σύμφωνα με τη διεύθυνσή του, το πρώτο ξενοδοχείο της Σαντορίνης, όπου φιλοξένησε στο χώρο του γάμους. Τα τελευταία 12 χρόνια γάμοι και εκδηλώσεις, με επισκέπτες ανά τον κόσμο, λαμβάνουν χώρα με shows από παγκοσμίως γνωστούς master mixologists, διάσημους Chef’s και DJ’s που πλημυρίζουν τους χώρους με μουσική, προσδίδοντας έτσι ένα μοναδικό lifestyle με γεύσεις και ήχους όπου έχουν ταξιδέψει από όλο τον κόσμο, φτάνοντας στο νησί της Σαντορίνης. Κατ’αυτόν τον τρόπο, έχει προσελκύσει ζευγάρια από κάθε χώρα, να παντρεύονται στην ειδυλλιακή Σαντορίνη, με φόντο την μοναδική θέα στην Καλντέρα και άρα, κατά συνέπεια, στο La Maltese Estate Buddha-Bar Beach Santorini.

Κομμάτι της αλυσίδας La Maltese, είναι και το La Maltese Oia. Επίσης, χώρος που φιλοξενεί γάμους, μικρότερου μεγέθους αυτή τη φορά, και αποτελείται από σουίτες με θέα την Καλντέρα και ιδιωτικά Jacuzzi. Η φετινή δημιουργία της πισίνας στην αυλή του ξενοδοχείου, έχει ολοκληρώσει όλες τις ανάγκες που αναζητούν οι πελάτες κατά τη διαμονή τους είτε τις εκδηλώσεις τους, καθώς επίσης έχει διαμορφώσει ολοκληρωτικά την εικόνα του καταλύματος. Το La Maltese Private House, το οποίο αποτελείται από δύο πολυτελείς βίλες με ιδιωτική πισίνα και θέα στην Καλντέρα, συνήθως επιλέγεται από πελάτες οι οποίοι επιθυμούν πιο ήσυχες και ιδιωτικές διακοπές.

Εν συνεχεία, προχωρούν οι εργασίες της κατασκευής τριών πολυτελών βιλών με πισίνες, στην περιοχή του Ημεροβιγλίου, οι οποίες διατίθενται προς πώληση για το 2019.

Τελευταίο απόκτημα της αλυσίδας είναι η νέα μονάδα La Maltese Boutique Hotel, που αφορά σε μετασκευή υφιστάμενου κτηρίου σε παραδοσιακό κατάλυμα και προσθήκη κατ’επέκταση σε οικόπεδο στο Ημεροβίγλι της Σαντορίνης. Η έναρξη της λειτουργίας του θα πραγματοποιηθεί εντός του 2019.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024