Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήWorkshop στην Κίμωλο για τα θετικά του αθλητικού τουρισμού στον τομέα φιλοξενίας, στα ελληνικά νησιά
Αθλητικός τουρισμός

Workshop στην Κίμωλο για τα θετικά του αθλητικού τουρισμού στον τομέα φιλοξενίας, στα ελληνικά νησιά

Η Aqua Vista Hotels επισκέφθηκε την Κίμωλο για να συμμετάσχει σε workshop σχετικά με τον θετικό αντίκτυπο του αθλητικού τουρισμού στον τομέα της φιλοξενίας στα ελληνικά νησιά.

Με τη φετινή σεζόν να έχει ξεκινήσει δυναμικά, η Aqua Vista Hotels δίνει το “παρών” σε όλες τις πρωτοβουλίες που στοχεύουν στην προώθηση του ελληνικού τουρισμού και του κλάδου της φιλοξενίας. Πρόσφατο παράδειγμα της δέσμευσης του Ομίλου σε αυτήν τη φιλοσοφία αποτελεί η επίσκεψη στελεχών της Aqua Vista Hotels στην Κίμωλο, για να συμμετάσχουν σε workshop σχετικά με τον θετικό αντίκτυπο του αθλητικού τουρισμού στον τομέα της φιλοξενίας στα ελληνικά νησιά. Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 1 Ιουνίου, στο πλαίσιο του πρώτου Kimolos Trail με τη συνεργασία του Cyclades Trail Cup 2018 και υπό την αιγίδα του Δήμου Κιμώλου.

Η κα Σοφία Ματζουράνη, Business Development Manager της Aqua Vista Hotels, που συμμετείχε για δεύτερη συνεχή χρονιά ως ομιλήτρια, μοιράστηκε με τους παρευρισκομένους την εμπειρία του Ομίλου σχετικά με τον τρόπο που οι ξενοδόχοι μπορούν να επωφεληθούν από τις συγκεκριμένες δημοφιλείς αθλητικές εκδηλώσεις. Μιλώντας σχετικά με το θέμα του workshop “Cyclades Trail Cup: Διαχείριση, online επικοινωνία και Marketing για αναβάθμιση & αύξηση κρατήσεων”, η κα Ματζουράνη επεσήμανε τη σημασία του Kimolos Trail για την επέκταση της τουριστικής περιόδου για το νησί. Με τον αγώνα να προσελκύει μια συγκεκριμένη κατηγορία επισκεπτών, μοιράστηκε την τεχνογνωσία της Aqua Vista Hotels για τους τρόπους με τους οποίους τα ξενοδοχεία μπορούν να προχωρήσουν στην κατάλληλη προετοιμασία και στη συνέχεια στην αποτελεσματική διαχείριση της διαμονής των αθλητών. Το κοινό έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον σχετικά με τη στρατηγική του Ομίλου για την αύξηση και αναβάθμιση των κρατήσεων μέσω online εργαλείων και ενεργειών μάρκετινγκ. Η ανταπόκριση των παρευρισκομένων οδήγησε σε μια εποικοδομητική συζήτηση, η οποία έδωσε την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να αποκτήσουν μια πλήρη εικόνα του πώς η Aqua Vista Hotels μπορεί να λειτουργήσει βοηθητικά προς αυτούς. Όχι μόνο έμαθαν πως θα επιτύχουν μεγαλύτερη πληρότητα, αλλά και πώς μπορούν να επωφεληθούν από ανάλογες αθλητικές εκδηλώσεις για την ανάδειξη του νησιού ως all year round προορισμού.

Στο πλαίσιο της ημερίδας η κα Ματζουράνη δήλωσε: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συμμετέχουμε για μια ακόμη φορά σε μια τόσο σημαντική πρωτοβουλία, μέσω της οποίας μπορούμε να βοηθήσουμε τους ντόπιους ξενοδόχους στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου. Στις μέρες μας όλο και περισσότερα αθλητικά events πραγματοποιούνται στα νησιά, προσελκύοντας σημαντικό αριθμό συμμετεχόντων αλλά και απλών θεατών. Η Aqua Vista Hotels είναι πάντα πρόθυμη να προσφέρει στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα της φιλοξενίας τα εργαλεία και την τεχνογνωσία που χρειάζονται για να εκμεταλλευτούν αυτές τις ευκαιρίες και να αυξήσουν τις κρατήσεις ακόμη και κατά τη low season”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024