Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕπιστολή διαμαρτυρίας από τους τουριστικούς πράκτορες της Κέρκυρας

Επιστολή διαμαρτυρίας από τους τουριστικούς πράκτορες της Κέρκυρας

Επιστολή διαμαρτυρίας έστειλαν προς τον υπουργό Ανάπτυξης κ. Άκη Τσοχατζόπουλο, τον υπουργό Γεωργίας κ. Γεώργιο Δρυ, τους Βουλευτές Νομού Κερκύρας κ. Ευτύχη Κοντομάρη, κ. Σπύρο Σπύρου, τον γ.γ. τουρισμού κ. […]

Επιστολή διαμαρτυρίας έστειλαν προς τον υπουργό Ανάπτυξης κ. Άκη Τσοχατζόπουλο, τον υπουργό Γεωργίας κ. Γεώργιο Δρυ, τους Βουλευτές Νομού Κερκύρα<.>ς<...> κ. Ευτύχη Κοντομάρη, κ. Σπύρο Σπύρου, τον γ.γ. τουρισμού κ. κ. Δημήτρη Γεωργαράκη, τον πρόεδρο του ΕΟΤ, κ. κ. Γιάννη Πατέλλη, και τον πρόεδρο της ΠΟΕΤ, κ. κ. Μάριο Τριβυζά, ο Σύνδεσμος των Πρακτόρων Κέρκυρας, σχετικά με κινήσεις που πρόκειται να γίνουν στον νησί και θα βάλουν σε κίνδυνο το περιβάλλον και το τουριστικό προϊόν της Κέρκυρας.

Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει ότι 'πληροφορηθήκαμε με μεγάλη ανησυχία την σχεδιαζόμενη εγκατάσταση αποθηκευτικών χώρων πετρελαίων, μαζούτ και ασφαλτικών γαλακτωμάτων στην λωρίδα της Σαγιάδας, δηλαδή μόλις λίγα χιλιόμετρα μακριά από τα ανατολικά παράλια της Κέρκυρας, τα οποία όπως είναι γνωστό είναι γεμάτα από τουριστικές επιχειρήσεις'.

'Σε μία εποχή ιδιαίτερων ευαισθησιών για περιβαλλοντικά θέματα, εκτιμούμε ότι αν υλοποιηθεί η παραπάνω εγκατάσταση θα δημιουργήσει εξαιρετικά προβλήματα στον Τουρισμό της Κέρκυρας και της ευρύτερης περιοχής και θα αποτελέσει ακόμη και η εμφάνισή της μεγάλη δυσφήμηση για τον Τουρισμό μας'.

'Με την ιδιότητά σας, ως αρμοδίου Υπουργού για την Ανάπτυξη και τον Τουρισμό, σας παρακαλούμε να παρέμβετε, έτσι ώστε να ματαιωθεί άμεσα η επικίνδυνη για το μέλλον της περιοχής μας βιομηχανική αυτή εγκατάσταση'.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024