Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςH Turkish Airlines αποφάσισε να απέχει από το Skytrax World Airline Audit
Αεροπορικές εταιρείες

H Turkish Airlines αποφάσισε να απέχει από το Skytrax World Airline Audit

Από τώρα και στο εξής, η Turkish Airlines 'θα λαμβάνει υπόψη της μόνο τις αξιολογήσεις που βασίζονται στην άμεση εμπειρία των επιβατών'.

Σε ανακοίνωσή της, η Turkish Airlines ανακοίνωσε την απόφασή της (χωρίς να εξηγεί τους λόγους) να μη συμμετέχει πλέον στο Skytrax World Airline Audit.

“H Turkish Airlines, η αεροπορική εταιρεία που πετά σε περισσότερες χώρες και διεθνείς προορισμούς από οποιαδήποτε άλλη, έχει ως βασική της επιδίωξη την αναβάθμιση της εμπειρίας πτήσης του πελάτη μέσω νέων υπηρεσιών, οι σημαντικότερες από τις οποίες παρουσιάστηκαν τα τελευταία χρόνια.

Ο εθνικός αερομεταφορέας της Τουρκίας, έχοντας ως προτεραιότητά του τη μεγαλύτερη δυνατή ικανοποίηση των επιβατών αλλά και τη δημιουργία νέων εμπειριών, θα συνεχίσει με σταθερά βήματα να βελτιώνει τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις ποιοτικές διαδικασίες αξιοποιώντας και την εμπειρία που του προσφέρουν οι αξιολογήσεις των επιβατών”, αναφέρει η αεροπορική εταιρεία.

“Από τώρα και στο εξής, η Turkish Airlines, με στόχο την καλύτερη δυνατή ολοκληρωμένη εμπειρία η οποία θα προσφέρεται στους επιβάτες της και στο Istanbul New Airport, που θα τεθεί σε λειτουργία στις 29 Οκτωβρίου 2018, θα λαμβάνει υπόψη της μόνο τις αξιολογήσεις που βασίζονται στην άμεση εμπειρία των επιβατών”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024