Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΑνακαινίστηκε στην Κω το πληγέν από το σεισμό ξενοδοχείο Τriton
Ξενοδοχεία

Ανακαινίστηκε στην Κω το πληγέν από το σεισμό ξενοδοχείο Τriton

Το παραλιακό ξενοδοχείο και το εστιατόριό του, που αποτελούν κλασικό σημείο αναφοράς στο νησί, είχαν υποστεί σοβαρές ζημιές από το σεισμό. Στο πλαίσιο της ανακατασκευής ανανεώθηκε και το εστιατόριο 'Αβάντι' στο ισόγειο του ξενοδοχείου, με το νέο όνομα Mistral.

Σχεδόν 11 μήνες μετά τον καταστροφικό σεισμό των 6,6 ρίχτερ που έπληξε το νησί της Κω στις 21 Ιουλίου 2017, ανακοινώθηκε η ανακαίνιση του ξενοδοχείου Τriton.

“Μετά από μερικά συνεχόμενα δύσκολα καλοκαίρια, με το μεταναστευτικό, αλλά και το δραματικό χτύπημα τουΕγκέλαδου, οι επιχειρηματίες και οι κάτοικοι του νησιού μας συνεχίζουμε την παραγωγική πορεία του τόπου μας με πείσμα, δημιουργικότητα και αισιοδοξία. Το νησί της Κω στέλνει μηνύματα επαγγελματισμού και υποδέχεται με χαμόγελο, υποδειγματικές υπηρεσίες και υποδομές τους επισκέπτες του νησιού”
.


Από αριστερά, οι κ.κ. Κωσταντίνα Σβύνου, Εργίνα Μακρίδου και Ειρήνη Σβύνου.

Με αυτά τα λόγια εμφανώς συγκινημένες και χαρούμενες με το αποτέλεσμα, οι κες Ειρήνη Σβύνου και η κόρη της Κωνσταντίνα Σβύνου (πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων της Κω και μέλος του ΔΣ του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας) θέλησαν να ευχαριστήσουν τους κατοίκους του νησιού και τους φορείς που παρευρέθηκαν στα εγκαίνια του ιστορικού ξενοδοχείου Triton  και του ανακαινισμένου του εστιατορίου “Mistral” (πρώην “Avanti“), που επανέρχονται στον ξενοδοχειακό και γαστρονομικό “χάρτη” της Κω.

Το παραλιακό ξενοδοχείο και το εστιατόριό του, που αποτελούν κλασικό “σημείο αναφοράς” στο νησί, είχαν υποστεί σοβαρές ζημιές από το σεισμό. Διατηρώντας την γνώριμη και οικεία φυσιογνωμία και τα κλασσικά στοιχεία του το ξενοδοχείο ανακατασκευάστηκε από την αρχιτέκτονα – μηχανικό κα Εργίνα Μακρίδου με αυστηρές αντισεισμικές προδιαγραφές. Οι χώροι που είχαν υποστεί ζημιές ανακαινίστηκαν και εναρμονίστηκαν στις απαιτήσεις του σύγχρονου ταξιδιώτη.

Στο πλαίσιο της ανακατασκευής ανανεώθηκε και το αγαπημένο εστιατόριο των Κώων, το “Αβάντι”, στο ισόγειο του ξενοδοχείου που με το νέο του όνομα Mistral, επιδιώκει να φέρει έναν νέο άνεμο στη γαστρονομία και την αισθητική του νησιού. Με ευφάνταστα πιάτα δημιουργικής ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας και μια ευρεία γκάμα επιλογών για καφέ, ελαφρύ γεύμα, απογευματινό απεριτίφ ή δείπνο αλλά και ειδικό μενού για παιδιά, το mistral επιθυμεί να συνεχίσει να είναι σημείο συνάντησης για τους κατοίκους του νησιού και να αποτελέσει γευστικό προορισμό για τους επισκέπτες του, με την υπογραφή του σεφ Χρήστου Γανόγλου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024