Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΔιεθνής διασυρμός της Κέρκυρας για το πρόβλημα με τα σκουπίδια
Περιβάλλον

Διεθνής διασυρμός της Κέρκυρας για το πρόβλημα με τα σκουπίδια

Ρεπορτάζ του τηλεοπτικού RTL Ολλανδίας ασχολείται με την κατάσταση που επικρατεί στην Κέρκυρα.

Το ζήτημα με την αποκομιδή των σκουπιδιών στην Κέρκυρα φαίνεται ότι ξεπέρασε τα εθνικά σύνορα και γίνεται γνωστό και στις τουριστικές αγορές, εκθέτοντας το νησί.

Το ολλανδικό RTL, μέλος του τηλεοπτικού δικτύου RTL Group, με έδρα το Λουξεμβούργο και τηλεοπτικούς σταθμούς σε Γερμανία, Γαλλία, Βέλγιο, Ελβετία, Ολλανδία, Μεγάλη Βρετανία, Ισπανία, Πορτογαλία, Ουγγαρία, Κροατία και Λουξεμβούργο πραγματοποίησε πρόσφατα ρεπορτάζ για την κατάσταση που επικρατεί στην Κέρκυρα.

Στο ρεπορτάζ φιλοξενούνται ακόμη δηλώσεις Ολλανδής τουρίστριας, η οποία, μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι σε όλη την διαδρομή από το αεροδρόμιο μέχρι το μέρος όπου θα παραθέριζε συναντούσε παντού όγκους απορριμμάτων.

Σύμφωνα με την TUI, η οποία κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων του ολλανδικού RTL, στην Κέρκυρα η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι σε διαδικασία λειτουργίας μιας νέας χωματερής. “Η TUI βρίσκεται σε συζητήσεις με τους φορείς της Κέρκυρας, τα ταξίδια ωστόσο συνεχίζονται κανονικά, καθώς η ταξιδιωτική εμπειρία δεν απειλείται εντός των μεγάλων ξενοδοχειακών συγκροτημάτων“.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024