Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΣχεδιασμένο για την κινέζικη αγορά το Spectrum of the Seas της Royal Caribbean
Κρουαζιέρα

Σχεδιασμένο για την κινέζικη αγορά το Spectrum of the Seas της Royal Caribbean

Το νεότερο, μεγαλύτερο και ακριβότερο κρουαζιέροπλοιο στην Ασία θα προσφέρει μοναδικά δρομολόγια το 2019.

Μετά από μια δεκαετία αλματώδους ανάπτυξης και εξέλιξης στην Κίνα, η Royal Caribbean πρωτοπορεί για ακόμα μια φορά στην περιοχή με το νέο της πλοίο, το Spectrum of the Seas. Σχεδιασμένο για να προσφέρει αξέχαστες εμπειρίες διακοπών για όλους τους επιβάτες, το πρώτο πλοίο της σειράς Quantum Ultra θα προσφέρει νέες κατηγορίες καμπινών, νέες επιλογές φαγητού και χαρακτηριστικά που δεν έχουν ξαναεμφανιστεί εν πλω.

Φιλοξενώντας 4.246 επιβάτες σε δίκλινες καμπίνες και 1.551 άτομο διαφορετικών εθνικοτήτων ως πλήρωμα, το Spectrum θα είναι το μεγαλύτερο και ακριβότερο πλοίο την Ασία με δρομολόγια που ξεκινούν από τη Σαγκάη τον Ιούνιο του 2019.
“Όταν το Quantum of the Seas έκανε το ντεμπούτο του από τη Σαγκάη πριν τρία χρόνια, άλλαξε το πρόσωπο της κρουαζιέρας στην Κίνα. Ερχόμενοι στο σήμερα, θα αλλάξουμε άλλη μια φορά την αγορά της κρουαζιέρας με το Spectrum of the Seas”, είπε ο Michael Bayley, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Royal Caribbean. “Η εισαγωγή της πολυαναμενόμενης σειράς Quantum Ultra θα αποτελέσει ένα μεγάλο βήμα στον σχεδιασμό των πλοίων και στην προσφορά εμπειριών φτιαγμένη για τους επιβάτες από την Κίνα”.

Σχεδιασμένο για την κινέζικη αγορά, το Spectrum of the Seas θα προσφέρει μοναδικές και απροσδόκητες εμπειρίες, όπως το εμβληματικό Sky Pad, ένα τραμπολίνο εικονικής πραγματικότητας που θα βρίσκεται στην πίσω πλευρά του πλοίου. Οι επιβάτες αφού προσδεθούν και φορέσουν τα ακουστικά VR, θα μεταφερθούν σε άλλο “πλανήτη”. Αυτή η «απόκοσμη» εμπειρία απευθύνεται σε επιβάτες όλων των ηλικιών και μπορούν να την απολαύσουν και χωρίς ακουστικά για όσους προτιμούν να θαυμάζουν τον ωκεανό καθώς κινούνται προς τον ουρανό.

To πρώτο πλοίο της σειράς Quantum Ultra θα εισάγει τον πρώτο χώρο της Royal Caribbean μόνο με σουίτες, o οποίος θα προσφέρει τη δυνατότητα διαμονής στις Golden & Silver suites σε μια ιδιωτική περιοχή στο εμπρόσθιο άκρο του πλοίου στα καταστρώματα 13 έως 16. Οι επιβάτες που θα διαμένουν σε αυτές τις σουίτες θα έχουν πρόσβαση με ειδική keycard, θα έχουν στη διάθεσή τους ιδιωτικό ανελκυστήρα, εστιατόριο και σαλόνι. Σε συνδυασμό με μια πληθώρα αποκλειστικών προνομίων, οι επιβάτες θα έχουν πρόσβαση στο The Balcony – έναν ιδιωτικό εξωτερικό χώρο για ηλιοθεραπεία και ξεκούραση – που προσφέρει τη ωραιότερη θέα εν πλω καθώς και στο The Boutique – έναν χώρο αγορών όπου οι επιβάτες μπορούν να απολαύσουν ιδιωτικές εμπειρίες αγορών.

Για τις οικογένειες που θέλουν να μοιραστούν περισσότερο παραγωγικό χρόνο μαζί, το Spectrum of the Seas σας παρουσιάζει τη διώροφη Ultimate Family Suite με χωρητικότητα 11 ατόμων και έκταση 260 τ.μ. Η σουίτα διαθέτει τρία υπνοδωμάτια – ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο με μπάνιο  με ασύγκριτη θέα στη θάλασσα και δύο πρόσθετες σουίτες για τον παππού, τη γιαγιά και άλλα μέλη της οικογένειας. Τα παιδιά θα έχουν το δικό τους χώρο στον επάνω όροφο με μια μοναδική τσουλήθρα που τα μεταφέρει στο σαλόνι του κάτω ορόφου. Όλοι στην οικογένεια μπορούν να περάσουν χρόνο μαζί στο recreation room όπου διατίθεται ειδικός εξοπλισμός ήχου  για καραόκε, ταινίες και video games.

Το Spectrum of the Seas θα διαθέτει ένα εντυπωσιακό τριώροφο εστιατόριο με 1.844 θέσεις και θα σερβίρει κινέζικο και ευρωπαϊκό φαγητό με a la carte επιλογές με εναλλαγή στο μενού κάθε ημέρα της κρουαζιέρας. Για επιβάτες που προτιμούν κάτι πιο κλασικό, το Windjammer Marketplace – 20% μεγαλύτερο από αυτό των πλοίων Quantum – θα προσφέρει μια ευρεία επιλογή κινέζικων και ευρωπαϊκών γέυσεων σε μπουφέ όπως νουντλς, πίτσα, γιαπωνέζικο teppanyaki και mini hot pot. Το Sichuan Red, που βρίσκεται στο Royal Esplanade, θα προσφέρει αυθεντική κουζίνα από την περιοχή Sichuan στην Κίνα.

Οι κλασικές πια επιλογές φαγητού με την υπογραφή της Royal Caribbean θα χαρακτηρίσουν και αυτό το πλοίο:

  • Wonderland’s Dadong με τον φημισμένο σεφ Dong Zhenxiang, γνωστό για τη σπεσιαλιτέ του με την ψητή πάπια
  • Jamie’s Italian από το δημοφιλή Βρετανό σεφ Jamie Oliver
  • Izumi με τα μοναδικά ιαπωνικά πιάτα
  • Chops Grille με τα καλοδιαλεγμένα κομμάτια κρέατος
  • Η νέα προσθήκη Leaf and Bean αποτελεί ένα παραδοσιακό tea room & cafe parlor στη Royal Esplanade και θα προσφέρει αυθεντικό κινέζικο τσάι, κλασικές επιλογές καφέ καθώς και κινέζικα και ευρωπαϊκά επιδόρπια και γλυκά.

Καινούριο στοιχείο της Royal Caribbean που εισάγεται για πρώτη φορά στο Spectrum of the Seas το Star Moment αποτελεί μια διασκεδαστική εμπειρία καραόκε όπου οικογένειες και φίλοι μπορούν να μοιραστούν στιγμές χορού και τραγουδιού. Το Sea Plex –  η μεγαλύτερη εγκατάσταση για αθλητικές δραστηριότητες και διασκέδαση εν πλω ιδανική για οικογένειες που θέλουν να δοκιμάσουν συγκρουόμενα, πατίνια και μπάσκετ – αναβαθμίζεται με περισσότερα στοιχεία για να προσφέρει στους επιβάτες συναρπαστικές, τεχνολογικά διαδραστικές εμπειρίες.

Επίσης οι κλασικές επιλογές ψυχαγωγίας είναι παρούσες και σε αυτό το πλοίο:

  • North Star, η γυάλινη κάψουλα που μεταφέρει τους επιβάτες σε ύψος 90 μέτρων για να απολαύσουν την ασύγκριτη πανοραμική θέα
  • RipCord by iFly, ο προσομοιωτής ελεύθερης πτώσης
  • Flowrider, ο πρώτος προσομοιωτής σέρφινγκ

Οι επιβάτες θα μαγευτούν από τα καινοτόμα στοιχεία του Spectrum, όπως το Two70 με τα τεράστιας έκτασης παράθυρα (από το πάτωμα μέχρι την οροφή) που προσφέρουν θέα 270 μοιρών,  με την υπογραφή της τεχνολογίας Vistarama. Η εντωπωσιακή αυτή εγκατάσταση ενδείκνυται για ξεκούραση και χαλάρωση τη μέρα, αλλά και τη νύχτα.

Η Royal Caribbean θα προσφέρει μια σειρά διαφοροποιημένων δρομολογίων στην Ασία το 2019, που θα περιλαμβάνει νέες  μεγαλύτερες κρουαζιέρες σε προορισμούς που η εταιρεία επισκέπτεται πρώτη φορά, διήμερες γρήγορες αποδράσεις τα σαββατοκύριακα, αποδράσεις σε τροπικούς προορισμούς και εορταστικές κρουαζιέρες για να μυηθούν οι επιβάτες σε διαφορετικούς προορισμούς και κουλτούρες. Οι επιβάτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 27 μοναδικά δρομολόγια, που αφορούν 23 προορισμούς σε τρεις χώρες και θα αναχωρούν από τη Σαγκάη, το Χονγκ Κονγκ, το Τιανζίν και το Σεντζέν, όλα λιμάνια της Κίνας.

Όταν το Spectrum of the Seas κάνει το ντεμπούτο του τον Απρίλιο του 2019, θα πραγματοποιήσει μια κρουαζιέρα Global Odyssey  51 νυχτών από τη Βαρκελώνη στη Σαγκάη, παίρνοντας επιβάτες από 13 χώρες. Όταν το Spectrum φτάσει στο νέο του σπίτι στη Σαγκάη τον Ιούνιο του 2019, θα εκτελεί νέα δρομολόγια σε νέα λιμάνια όπως το Χακοντάτε και το Νιιγκίτα στην Ιαπωνία, το Ιλόκος στις Φιλιππίνες και το Βλαδιβοστόκ στη Ρωσία. Το χειμώνα του 2019, το πλοίο θα ταψιδέψει στο Χονγκ Κονγκ και θα πραγματοποιεί από εκεί ειδικά εορταστικά δρομολόγια.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024