Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΟλοκληρώνεται το επενδυτικό πλάνο της Astir, ανοίγει το Μάρτιο του 2019
Ξενοδοχεία

Ολοκληρώνεται το επενδυτικό πλάνο της Astir, ανοίγει το Μάρτιο του 2019

Τα έργα ανακαίνισης του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens θα ολοκληρωθούν μέσα στους επόμενους μήνες. Επιπλέον, το επενδυτικό πλάνο περιλαμβάνει την ανάπτυξη έως και 13 πολυτελών ιδιωτικών κατοικιών.

Το επενδυτικό πλάνο για την αναγέννηση της Astir ολοκληρώνεται. Η επένδυση, συνολικού ύψους 650 εκατ. ευρώ, συνιστά το μεγαλύτερο τουριστικό έργο που υλοποιείται αυτήν τη στιγμή στη χώρα και περιλαμβάνει την πλήρη ανακαίνιση των ξενοδοχειακών υποδομών, την ανάπτυξη έως και 13 πολυτελών κατοικιών, τη σημαντική αναβάθμιση της μαρίνας αλλά και της εμβληματικής παραλίας της Astir.

“Το όραμά μας είναι να αναδείξουμε την Astir σε έναν διεθνούς βεληνεκούς προορισμό στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου, που θα προσφέρει μοναδικές εμπειρίες στους επισκέπτες του. Σε αυτό το πλαίσιο, αποτελεί στρατηγικής σημασίας στόχο μας να παρουσιάσουμε την Astir στις αρχές του 2019, διασφαλίζοντας την υλοποίηση του επιχειρηματικού μας πλάνου με τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας. Παραμένουμε προσηλωμένοι στο πλάνο μας και είμαστε σίγουροι ότι ένα τόσο σύνθετο έργο, παρά τις πολύπλοκες αδειοδοτικές διαδικασίες, προχωρά σταθερά προς την ολοκλήρωσή του. Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που βλέπουμε το όραμά μας να υλοποιείται και ανυπομονούμε να παρουσιάσουμε τον απόλυτο προορισμό πολυτελείας στους επισκέπτες μας”, αναφέρει ο κ. Στέλιος Κουτσιβίτης, διευθύνων σύμβουλος της Αστήρ Παλάς Βουλιαγμένης Α.Ξ.Ε.

Τα έργα ανακαίνισης του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens θα ολοκληρωθούν μέσα στους επόμενους μήνες, ενώ θα τεθεί σε πλήρη λειτουργία τον Μάρτιο του 2019.

Επιπρόσθετα –εκτός από τις νέες εγκαταστάσεις και υπηρεσίες του ξενοδοχείου– υψηλού επιπέδου επιλογές εστίασης, διασκέδασης αλλά και κορυφαίοι οίκοι με παρουσία σε άλλους διεθνείς προορισμούς, θα ενισχύσουν την κοσμοπολίτικη ταυτότητα της Astir, ενώ η συνεργασία με επιλεγμένους πολιτιστικούς φορείς θα προωθήσει την πλούσια κληρονομιά της χώρας μας.

Έως το καλοκαίρι του 2019 θα ολοκληρωθεί η πλήρης ανακαίνιση της Astir Beach, με νέες υποδομές και αναβαθμισμένες υπηρεσίες, με στόχο την ενίσχυση της εμβληματικής ταυτότητάς της, θέτοντας νέες προδιαγραφές ποιότητας. Η αναβάθμιση της Astir Marina αποτελεί πρόσθετο πυλώνα του πλάνου ανάπλασης, με στόχο να καταστεί εφάμιλλη με μαρίνες ορόσημα της ευρύτερης περιοχής της Μεσογείου, σε επίπεδο υποδομών και υπηρεσιών. Επιπλέον, το επενδυτικό πλάνο περιλαμβάνει την ανάπτυξη έως και 13 πολυτελών ιδιωτικών κατοικιών, συμπληρώνοντας με αυτό τον τρόπο την εξέλιξη του προορισμού.

Φέτος, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μία γεύση από το νέο “πρόσωπο” της Αstir. Η Astir Beach έχει ήδη ξεκινήσει τη λειτουργία της με αναβαθμισμένες υπηρεσίες και το νέο εστιατόριο “Nice N Easy Seaside”, ενώ παράλληλα το πρόσφατα ανακαινισμένο “Matsuhisa Athens” παρουσιάζει στον εξωτερικό του χώρο το νέο infinity bar “Umi“.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024