Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Hainan Airlines γιόρτασε τα 25 χρόνια της στο Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης
Αεροπορικές εταιρείες

Η Hainan Airlines γιόρτασε τα 25 χρόνια της στο Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στην εκδήλωση οι ταξιδιωτικοί πράκτορες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα τελευταία νέα της αεροπορικής εταιρείας, καθώς επίσης για την ιστορία, τα βραβεία, το Fortune Wings Club, το στόλο, το δίκτυο με τα δρομολόγια κ.λπ.

Στις 20 Ιουνίου 2018 η Hainan Airlines οργάνωσε την ετήσια εκδήλωσή της στο Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης με αφορμή τον εορτασμό των 25 χρόνων της αεροπορικής εταιρείας. Παραστάθηκαν ταξιδιωτικοί πράκτορες από τα μεγαλύτερα γραφεία της Ελλάδας  και δημοσιογράφοι. Την εκδήλωση άνοιξε ο κ. Ντίνος Φραντζεσκάκης, γενικός διευθυντής της Discover the World, όπου καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους.

Στην εκδήλωση οι ταξιδιωτικοί πράκτορες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα τελευταία νέα της αεροπορικής εταιρείας, καθώς επίσης για την ιστορία, τα βραβεία, το Fortune Wings Club – Frequent Flyer Program μαζί με τις Hong Kong Airlines, Grand China Air, Lucky Air, κ.λπ. – το στόλο, το δίκτυο με τα δρομολόγια κ.λπ. Ακολούθησε μπουφές όπου δόθηκε η ευκαιρία στα στελέχη να συζητήσουν με τους ταξιδιωτικούς πράκτορες και δημοσιογράφους και να απαντήσουν σε ερωτήσεις.

Η Hainan Airlines είναι αεροπορική εταιρεία με βάση το Haiku Meilan International Airport στην Κίνα και από το 1993 έχει δημιουργήσει 24 βάσεις στα σημαντικότερα αεροδρόμια της Κίνας, όπως το Πεκίνο, τη Σαγκάη, το Xi’an, την Guangzhou και άλλα. Σήμερα ο στόλος της φτάνει τα 207 αεροσκάφη όπου αποτελείται κυρίως από Boeing 737 και 787 καθώς επίσης και από Airbus 330. Πρόσφατα απέκτησε στο στόλο της και τα Dreamliner Boeing 787-8 και 787-9. Το δίκτυο της καλύπτει 500 domestic και international δρομολόγια και πετάει σε πάνω από 90 πόλεις και έτσι συνδέει την Κίνα με την Ασία, την Βόρεια Αμερική, την Ωκεανία, καθώς επίσης και την Ευρώπη συνδέοντας το Πεκίνο με τις Βρυξέλλες, το Βερολίνο, την Πράγα, το Μάντσεστερ, το Εδινβούργο και το Δουβλίνο.

Η Discover the World έχει κερδίσει τη φήμη της ως ηγέτιδα στην παγκόσμια αγορά, με επιτυχημένη ανάπτυξη ενός παγκοσμίου δικτύου 85 γραφείων σε περισσότερες από 60 χώρες και ένα χαρτοφυλάκιο περισσότερων από 90 πελατών που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες outsourcing πωλήσεων, μάρκετινγκ και επιχειρηματικών διαδικασιών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024