Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΗ 2η Grecia Panorama στο World Trade Center στο Βουκουρέστι, 19–20 Ιανουαρίου 2019
Εκθέσεις

Η 2η Grecia Panorama στο World Trade Center στο Βουκουρέστι, 19–20 Ιανουαρίου 2019

Στο πλαίσιο της 2ης Grecia Panorama την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου διοργανώνεται Business Forum για τον τουρισμό και τα ελληνικά εξαγωγικά προϊόντα.

Η 2η έκθεση για την Ελλάδα στην Ρουμανία Grecia Panorama από τη North Events πραγματοποιείται στις 19–20 Ιανουαρίου 2019 στο Βουκουρέστι, στο World Trade Center.

Η έκθεση έχει στόχο να παρουσιάσει μεγάλες ταξιδιωτικές προσφορές από τους σημαντικότερους Tour Operators της Ρουμανίας και τουριστικά γραφεία, ενώ παράλληλα τουριστικές επιχειρήσεις και ξενοδοχεία από όλη την Ελλάδα προσκαλούνται και πάλι να δώσουν το παρόν. Η παρουσίαση περιοχών και τουριστικών προορισμών αποτελεί μία από τις κυριότερες ατραξιόν των εκθέσεων PANORAMA, καθ’ότι ο υποψήφιος επισκέπτης έχει την δυνατότητα να ενημερωθεί για ολόκληρο το φάσμα του τουριστικών υπηρεσιών και να μάθει παράλληλα και νέους προορισμούς. Σημαντικό στοιχείο της έκθεσης – αναπόσπαστο – αποτελούν τα ελληνικά προϊόντα, τα οποία αγαπούν οι Ρουμάνοι επισκέπτες στη χώρα μας και ταυτόχρονα έχουν δυναμική παρουσία στην αγορά τους.

Η ελληνική επιχειρηματική παρουσία στη Ρουμανία είναι πολύ δυναμική, μετρώντας 6.643 ελληνικές επιχειρήσεις και με επενδύσεις πάνω από 4 δισ. ευρώ, συνιστώντας λοιπόν ένα πολύ δεκτικό επιχειρηματικό περιβάλλον για την περεταίρω διείσδυση στην αγορά, σε επίπεδο τουρισμού, αλλά και εξαγωγών.

Σύμφωνα με τα στοιχεία των γραφείων τουρισμού της Ρουμανίας οι αφίξεις των Ρουμάνων στην Ελλάδα θα συνεχίσουν να αυξάνονται και για την τουριστική σαιζόν του 2018, ενώ αντίστοιχα γίνεται προσπάθεια περεταίρω “εκπαίδευσης” όσο και ανοίγματος νέων προορισμών και παροχή υψηλότερου επιπέδου υπηρεσιών.

Στο πλαίσιο της 2ης Grecia Panorama την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου διοργανώνεται Business Forum για τον τουρισμό και τα ελληνικά εξαγωγικά προϊόντα, ενώ το ίδιο βράδυ θα παρατεθεί επίσημο δείπνο με προσκεκλημένους εκθέτες, δημοσιογράφους και παράγοντες της ρουμανικής αγοράς.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024