Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤα ξενοδοχεία της Eurohotel Group βραβεύονται, και πάλι, με το Green Key
Ξενοδοχεία

Τα ξενοδοχεία της Eurohotel Group βραβεύονται, και πάλι, με το Green Key

Μεταξύ των περιβαλλοντικών δραστηριοτήτων των ξενοδοχείων της Eurohotel Group, συμπεριλαμβάνεται και η προστασία της θαλάσσιας χελώνας Caretta-Caretta, σε στενή συνεργασία με τον σύλλογο προστασίας της, 'Αρχέλων', η εσωτερική εκπαίδευση του προσωπικού και οι συντονισμένες δράσεις καθαρισμών της παραλίας της περιοχής.

Το διεθνές σύμβολο Προγράμματος ποιότητας Green Key βραβεύει για ακόμα μια φορά τα ξενοδοχεία, Katrin Hotel & Bungalows, το Katrin Suites Boutique Hotel και το Smartline Arion Palace Hotel, γεγονός που αποδεικνύει την περιβαλλοντική τους συνείδηση καθώς επίσης και την ευαισθητοποίηση για την προστασία του περιβάλλοντος, τόσο των επισκεπτών όσο και των εργαζομένων ολόκληρου του ομίλου Eurohotel Group.

Είναι πλέον γνωστό πως για να αποκτήσει μια τουριστική μονάδα το βραβείο Green Key, χρειάζεται να πληρεί τα πολύ αυστηρά κριτήρια του προγράμματος τα οποία σχετίζονται με την κατανάλωση ενέργειας και νερού, τη διαχείριση των απορριμάτων, την ποιότητα τροφής και ποτών και πολλά άλλα εξίσου σημαντικά κριτήρια.


Το Katrin hotel & bungalows.


Λαμβάνοντας υπ’όψιν ότι τα ξενοδοχεία της Eurohotel Group, από τα πρώτα κιόλας χρόνια της λειτουργίας τους, φροντίζουν σχολαστικά να τηρούν αυστηρούς κανονισμούς για την φροντίδα και προστασία του περιβάλλοντος και των πόρων τους, έχουν διαγράψει ήδη μια μακρά ιστορία περιβαλλοντικής πολιτικής και ευαισθητοποιημένης δραστηριότητας.

Στόχος της περιβαλλοντικής πολιτικής αυτής είναι η ενεργή και ουσιαστική δράση των εργαζομένων και των πελατών της με δραστηριότητες που αφορούν προτίστως την ενημέρωση για την ορθή διαχείριση των πόρων, με εξοπλισμό κατάλληλο για εξοικονόμηση ενέργειας, με συστήματα ποτίσματος ενεργειακής κλασεως και φυσικά με την συνεχόμενη εκπαίδευση του προσωπικού σε όλα τα επίπεδα.

Μεταξύ των περιβαλλοντικών δραστηριοτήτων των ξενοδοχείων της Eurohotel Group, συμπεριλαμβάνεται και η προστασία της θαλάσσιας χελώνας Caretta-Caretta, σε στενή συνεργασία με τον σύλλογο προστασίας της, “Αρχέλων”, η εσωτερική εκπαίδευση του προσωπικού και οι συντονισμένες δράσεις καθαρισμών της παραλίας της περιοχής.


Το Smartline Arion Palace Hotel.

Η ξενοδοχειακή εταιρεία Eurohotel Group ιδρύθηκε το 2004 στη Σταλίδα Ηρακλείου Κρήτης και έχει στην ιδιοκτησία της και διαχειρίζεται τρία ξενοδοχεία με διακρίσεις και βραβεία για τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και ικανοποίησης των επισκεπτών της στις πιο δημοφιλής ιστοσελίδες κριτικών διακοπών, όπως σε Holiday Check, TripAdvisor, ZOOVER κ.ά.

Επιπλέον ασχολείται με την μίσθωση και διαχείριση  ξενοδοχείων, αναγνωρίζοντας την ανάγκη να δημιουργεί για ξενοδοχεία, προϊόντα και υπηρεσίες Management, προκειμένου να ανταποκριθούν στο σημερινό απαιτητικό και ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Σημαντική είναι επίσης η δραστηριοποίηση της εταιρείας Eurohotel Group και στον τομέα ενοικιάσεων αυτοκινήτων με την εταιρεία EASY AUTO Rent a Car, η οποία μπορεί να εξυπηρετήσει αεροδρόμια, λιμάνια και ξενοδοχεία σε όλη την Κρήτη.

Στη φωτογραφία, το Katrin Suites boutique hotel.


Ιστοσελίδα | + Άρθρα
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024