Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΝέοι προορισμοί και συμφωνία για πτήσεις με κοινό κωδικό από την Turkish Airlines
Αεροπορικές εταιρείες

Νέοι προορισμοί και συμφωνία για πτήσεις με κοινό κωδικό από την Turkish Airlines

Η Turkish Airlines θα πραγματοποιεί απευθείας πτήσεις Bodrum-London δύο φορές την εβδομάδα κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου, και επίσης υπέγραψε συμφωνία πτήσεων με κοινό κωδικό (codeshare agreement) με την Belavia.

Η Turkish Airlines πρόσθεσε το Krasnodar στο δίκτυό της με πέντε εβδομαδιαίες πτήσεις. Πρόκειται για τον 10 προορισμό που εξυπηρετεί η εταιρεία  στη Ρωσία μαζί με πτήσεις από και προς: Moscow, St. Petersburg, Sochi, Rostov, Kazan, Ekaterinburg, Voronezh, Samara και Ufa.
Επίσης, ο εθνικός αερομεταφορέας της Τουρκίας, που πετά σε περισσότερους προορισμούς στην Αφρική από οποιαδήποτε άλλη αεροπορική εταιρεία, ξεκινάει πτήσεις προς τις Comoros, τον 53ο προορισμό που εξυπηρετεί στην Αφρική και φτάνοντας να εξυπηρετεί 122 χώρες και 304 προορισμούς συνολικά.
Η Moroni προστέθηκε στο δίκτυο πτήσεων της Turkish Airlines και αποτελεί τον 53ο προορισμό που εξυπηρετεί η εταιρεία στην Αφρική μαζί με τους ακόλουθους προορισμούς: Bamako, Seychelles, Freetown, Lagos, Accra, Djibouti, Addis Ababa, Zanzibar, Johannesburg, Mauritius, και πολλούς άλλους. 
Ο αερομεταφορέας συνδέει τις Comoros με περισσότερους από 300 προορισμούς σε όλο τον κόσμο, με 3 εβδομαδιαίες πτήσεις, που είναι σε ισχύ από τις 18 Ιουνίου.
Επίσης, έχοντας αυξήσει τη διαθεσιμότητα των θέσεων στα αεροσκάφη για τους προορισμούς που εξυπηρετεί κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου, η Turkish Airlines δίνει στους επιβάτες της τη δυνατότητα απευθείας πτήσεων μεταξύ των πόλεων Bodrum και London, από τις 13 Ιουνίου 2018. Η ένταξη των πτήσεων πραγματοποιήθηκε με αφορμή την Τουρκία η οποία τείνει να είναι ο ιδανικός προορισμός διακοπών για τους Βρετανούς που αναζητούν τον ήλιο, τη θάλασσα και την άμμο για το 2018.
Η Turkish Airlines πραγματοποιεί συνολικά 90 πτήσεις την εβδομάδα στο Ηνωμένο Βασίλειο, συμπεριλαμβάνοντας τους εξής προορισμούς: London, Manchester, Birmingham και Edinburgh.
Παράλληλα, η Turkish Airlines και η Belavia – Belarusian Airlines, ο εθνικός αερομεταφορέας της Λευκορωσίας, ανακοίνωσαν συμφωνία πτήσεων με κοινό κωδικό (codeshare agreement) με ισχύ από την 1η Μαΐου 2018. 
Με τη συνεργασία αυτή, η Turkish Airlines και η Belavia προσθέτουν πτήσεις με κοινούς κωδικούς των πτήσεων τους που εκτελούνται από τις δυο εταιρείες  στη διαδρομή Istanbul – Minsk.
Ως Turkish Airlines, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη συνεργασία με την Belavia. Πιστεύουμε ότι αυτή η συμφωνία θα βελτιώσει τις σχέσεις μας με τον εθνικό αερομεταφορέα της Λευκορωσίας, ενισχύοντας παράλληλα την εμπορική μας συνεργασία στο επόμενο επίπεδο. Με την καθιέρωση αυτών των κοινών πτήσεων μεταξύ των δύο μερών, οι επιβάτες θα απολαμβάνουν περισσότερες εναλλακτικές λύσεις για τα ταξίδια τους μεταξύ Λευκορωσίας και Τουρκίας“, δήλωσε ο Bilal Ekşi, αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Turkish Airlines.
Σε πρώτη φάση, οι δύο εταιρείες αερομεταφορείς θα εντάξουν στη συμφωνία τους κωδικούς των πτήσεών τους στη γραμμή Istanbul – Minsk. Η ένταξη περαιτέρω προορισμών ή / και άλλων διαδρομών ενδέχεται να εξετασθεί σε δεύτερη φάση μετά την ενεργοποίηση αυτής της συμφωνίας. 
Οι κοινές πτήσεις θα προσφέρουν γρήγορες και βολικές συνδέσεις για τους επιβάτες που αναχωρούν από την Istanbul, τη μεγαλύτερη πόλη της Τουρκίας και σημαντικό περιφερειακό κόμβο προς στο Minsk. Επιπλέον, με δεδομένη τη συμπληρωματική διάρθρωση των ωραρίων των δύο μεταφορέων και την αμοιβαία συνεργασία, οι πτήσεις αυτές θα επιτρέψουν στους επιβάτες των δυο εταιρειών να απολαμβάνουν την απρόσκοπτη συνδεσιμότητα μεταξύ των αντίστοιχων κόμβων τους.
Η Turkish Airlines σήμερα δραστηριοποιείται σε περισσότερους από 300 προορισμούς μεταφοράς επιβατών και εμπορευμάτων σε 121 χώρες.
Η Belavia προσφέρει συνδέσεις στο αεροδρόμιο του Minsk με καθημερινές αναχωρήσεις προς 50 προορισμούς στην Ευρώπη, τη Ρωσική Ομοσπονδία και την Κεντρική Ασία.
Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024