Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαTo Επιμελητήριο Ηρακλείου στον υπουργό Ναυτιλίας για τα προβλήματα του ΟΛΗ
Λιμένες

To Επιμελητήριο Ηρακλείου στον υπουργό Ναυτιλίας για τα προβλήματα του ΟΛΗ

Η έλλειψη προσωπικού και υποδομών και το αυξημένο κόστος χρήσης του εμπορικού τμήματος είναι μερικά από τα ζητήματα που τέθηκαν πάλι προς συζήτηση και, παρά τις προσπάθειας του ΟΛΗ, δεν έχει ακόμη δρομολογηθεί η επίλυσή τους.

Συνάντηση με τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή θα επιδιώξει η διοίκηση του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, προκειμένου να βρεθεί λύση στα χρόνια προβλήματα του Λιμένος Ηρακλείου, που αποτελούν εμπόδιο για την ομαλή λειτουργία των επιχειρήσεων, οι οποίες χρειάζονται τις υπηρεσίες του.

Την απόφαση αυτή έλαβε κατά την τελευταία του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, στην οποία μετείχε και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΗ κ. Απόλλων Φιλιππής.

Η έλλειψη προσωπικού και υποδομών και το αυξημένο κόστος χρήσης του εμπορικού τμήματος είναι μερικά από τα ζητήματα που τέθηκαν πάλι προς συζήτηση και όπως διαπιστώθηκε, παρά τις προσπάθειας του ΟΛΗ, δεν έχει ακόμη δρομολογηθεί η επίλυσή τους.

Το Επιμελητήριο Ηρακλείου δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στο συγκεκριμένο θέμα, για το οποίο μάλιστα έχει συστήσει ειδική επιτροπή υπό τον α’ αντιπρόεδρο κ. Μανώλη Φραγκάκη και τη συμμετοχή του γενικού γραμματέα κ. Μανώλη Σφυρή και του μέλους του ΔΣ και Γιώργου Αντωνογιαννάκη, προκειμένου να διεκδικήσει τις απαιτούμενες λύσεις.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024