Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΗ Zeus International αναλαμβάνει τη λειτουργία του πρώην Holiday Inn στη Λευκωσία
Ξενοδοχεία

Η Zeus International αναλαμβάνει τη λειτουργία του πρώην Holiday Inn στη Λευκωσία

Στόχος είναι, έπειτα από τις εργασίες ανάπλασης υπό τη φροντίδα και εποπτεία της Zeus International, να επαναλειτουργήσει με νέα ταυτότητα, αποτελώντας ένα από τα μεγαλύτερα city hotels της Λευκωσίας με 140 δωμάτια.

H Zeus International ανακοινώνει την ανάληψη της ανακατασκευής και λειτουργίας ενός από τα πιο γνωστά ξενοδοχεία της Λευκωσίας που μέχρι πρότινος λειτουργούσε με την επωνυμία Holiday Inn.

Η ανάληψη της ανακατασκευής και λειτουργίας του εν λόγω ακινήτου από τη Zeus International έρχεται στο πλαίσιο συμφωνίας με την Εθνική Πανγαία ΑΕΕΑΠ, την μεγαλύτερη εταιρεία επενδύσεων σε ακίνητη περιουσία στην Ελλάδα, στον όμιλο εταιρειών της οποίας ανήκει το ακίνητο.

Το ακίνητο, το οποίο εκμισθώθηκε στη Ζeus International, τον ταχύτερα αναπτυσσόμενο όμιλο που δραστηριοποιείται εμπορικά στον κλάδο εκμετάλλευσης και διαχείρισης ξενοδοχειακών μονάδων, προβλέπεται να ανακατασκευαστεί πλήρως και να λειτουργήσει ως πολυτελές ξενοδοχείο πόλης.

Το ακίνητο βρίσκεται στο κέντρο της κυπριακής πρωτεύουσας, εντός των ενετικών τειχών της πόλης, πολύ κοντά στο εμπορικό της κέντρο (στις οδούς Λήδρας και Ονασαγόρου, καθώς και στη Λεωφόρο Εθνάρχου Μακαρίου) και στην υπό ανάπλαση Πλατεία Ελευθερίας, η οποία έχει σχεδιαστεί από τη διεθνούς φήμης αρχιτέκτονα Zaha Hadid.

Στόχος είναι, έπειτα από τις εργασίες ανάπλασης υπό τη φροντίδα και εποπτεία της Zeus International, να επαναλειτουργήσει με νέα ταυτότητα, αποτελώντας ένα από τα μεγαλύτερα city hotels της Λευκωσίας με 140 δωμάτια, σουίτες, συνεδριακές αίθουσες, εστιατόρια και μπαρ καθώς και πληθώρα facilities που θα το καταστήσουν σημείο αναφοράς για τον κυπριακό τουρισμό.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024