Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΑπίστευτη ταλαιπωρία για επιβάτες σε αεροπλάνο της Thomas Cook στη Ζάκυνθο
TOs

Απίστευτη ταλαιπωρία για επιβάτες σε αεροπλάνο της Thomas Cook στη Ζάκυνθο

Λιποθυμίες και κρίσεις πανικού για 214 επιβάτες που είχαν επιβαβαστεί σε αεροπλάνο της Thomas Cook από τη Ζάκυνθο προς το Λονδίνο και αναγκάστηκαν, λόγω βλάβης, να παραμείνουν για 3 ώρες εντός του αεροσκάφους χωρίς A/C.

Για τρεις ώρες παρέμειναν εγκλωβισμένοι Βρετανοί επιβάτες της πτήσης MH1805 σε αεροσκάφος της Thomas Cook την περασμένη Κυριακή, που επρόκειτο να αναχωρήσει στις 2 το μεσημέρι από το αεροδρόμιο της Ζακύνθου προς το Λονδίνο (Stansted). Η θερμοκρασία στο νησί εκείνη την ημέρα έφθανε τους 30C, με αποτέλεσμα όταν ανακοινώθηκε ότι παρουσιάστηκε βλάβη στο αεροσκάφος, θα αναγκαστούν να περιμένουν στηναρχή για “λίγα μόνο λεπτά για να επιδιορθωθεί”, όπως τους είπαν, τα οποία όμως έγιναν 3 ώρες.

Οι επιβάτες υποχρεώθηκαν όχι μόνο να μείνουν μέσα στο αεροσκάφος, αλλά και να περιμένουν χωρίς καθόλου air condition και σε συνθήκες αφόρητης ζέστης. Αυτό που ακολούθησε ήταν εμετοί, λιποθυμίες και κρίσεις πανικού από την υπερβολική ζέστη, ενώ μία έγκυος γυναίκα χρειάστηκε τη βοήθεια μίας νοσοκόμας. Οι επιβάτες μάλιστα ανέφεραν στα βρετανικά Μέσα πως και τις 3 ώρες που περίμεναν δεν τους προσφέρθηκε ούτε φαγητό, ούτε καν λίγο νερό.

Τελικά μετά από τρεις ώρες, το πρόβλημα δε λύθηκε και η πτήση δεν πραγματοποιήθηκε, με συνέπεια να μεταφερθούν σε ξενοδοχεία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun η Thomas Cook, η οποία τελικά πραγματοποίησε την πτήση το πρωί της Δευτέρας, ζήτησε συγνώμη για την ταλαιπωρία, αναγνωρίζοντας ότι θα έπρεπε να είχε επιτρέψει νωρίτερα την αποβίβαση των επιβατών από το αεροσκάφος.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024