Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίTo Νοέμβριο 2018 το 2o Διεθνές Φόρουμ Φιλοξενίας από το ΞΕΕ
Συνέδρια

To Νοέμβριο 2018 το 2o Διεθνές Φόρουμ Φιλοξενίας από το ΞΕΕ

Το 2nd International Hospitality Forum επιμερίζεται σε 4 θεματικές ενότητες που θα αναπτύξουν κορυφαίοι ξένοι και Έλληνες ομιλητές από την τουριστική βιομηχανία, την ακαδημαϊκή κοινότητα και τον κλάδο των συμβουλευτικών επιχειρήσεων.

Οι τελευταίες εξελίξεις και τάσεις της παγκόσμιας ξενοδοχειακής αγοράς θα παρουσιαστούν στο 2ο Διεθνές Φόρουμ Φιλοξενίας (2nd International Hospitality Forum), που διοργανώνει το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος στις 24 Νοεμβρίου 2018. Το φόρουμ θα πραγματoποιηθεί στη συνεδριακή αίθουσα του Metropolitan Expo, στο πλαίσιο της έκθεσης XENIA 2018.

Επισημαίνεται ότι το 2nd International Hospitality Forum επιμερίζεται σε 4 θεματικές ενότητες που θα αναπτύξουν κορυφαίοι ξένοι και Έλληνες ομιλητές από την τουριστική βιομηχανία, την ακαδημαϊκή κοινότητα και τον κλάδο των συμβουλευτικών επιχειρήσεων. Πρόκειται για της εξής ενότητες:

  • Data is the new Oil: Χρησιμοποιώντας δεδομένα για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας των επισκεπτών και την αύξηση των ξενοδοχειακών εσόδων.
  • Getting Digital: Αξιοποιώντας τα νέα ψηφιακά κανάλια πώλησης και διάθεσης του ξενοδοχειακού προϊόντος.
  • Επενδύσεις στον ξενοδοχειακό κλάδο: Τάσεις και Εμπόδια.
  • Οικονομία Διαμοιρασμού: Μαθήματα για τα ξενοδοχεία από τον ανταγωνισμό των βραχυχρόνιων μισθώσεων.

Ο πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου κ. Αλέξανδρος Βασιλικός,  αναφερόμενος στη διοργάνωση του 2ου Διεθνούς Φόρουμ Φιλοξενίας δήλωσε σχετικά: “Για δεύτερη συνεχή χρονιά υποδεχόμαστε κορυφαίους διεθνείς και Έλληνες παράγοντες του τουρισμού, οι οποίοι θα παρουσιάσουν τις τελευταίες εξελίξεις και τάσεις της παγκόσμιας ξενοδοχειακής αγοράς.

Το Διεθνές Φόρουμ Φιλοξενίας γίνεται πλέον θεσμός. Καταξιώνεται ως το ετήσιο σημείο συνάντησης, ενημέρωσης και επιμόρφωσης τόσο των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων της χώρας όσο και του συνόλου των ενδιαφερομένων για τον τουρισμό. Συνεχίζουμε πιστά την αποστολή μας για την αποτελεσματική προσαρμογή των μελών μας στις απαιτήσεις του διαρκώς εντεινόμενου ανταγωνισμού και την επαρκή προετοιμασία τους για να αντιμετωπίσουν τις μεγάλες προκλήσεις που ανοίγονται μπροστά μας”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024