Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞεκίνησε τη λειτουργία του το TUI Sensatori Resort Atlantica Rhodes στη Ρόδο
Ξενοδοχεία

Ξεκίνησε τη λειτουργία του το TUI Sensatori Resort Atlantica Rhodes στη Ρόδο

Τα 304 δωμάτια και σουίτες συνδυάζουν άνεση με μοντέρνα αρχιτεκτονική και διαθέτουν δωμάτια με ιδιωτικές πισίνες, δωμάτια με μπάνιο και ιδιωτικά μπαλκόνια με θέα στις πισίνες, την παραλία ή τους κήπους.

Ως μέρος της αναπτυξιακής της στρατηγικής, η Atlantica Hotels & Resorts ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας του Atlantica Dreams Resort, το οποίο θα λειτουργήσει ως “TUI Sensatori Resort Atlantica Rhodes“. Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε γραφική τοποθεσία στο Γεννάδι της Ρόδου και άνοιξε τις πόρτες του στις 21 Ιουνίου 2018.

Τα 304 δωμάτια και σουίτες συνδυάζουν άνεση με μοντέρνα αρχιτεκτονική και διαθέτουν δωμάτια με ιδιωτικές πισίνες, δωμάτια με μπάνιο και ιδιωτικά μπαλκόνια με θέα στις πισίνες, την παραλία ή τους κήπους. Επιπλέον, το ξενοδοχείο προσφέρει 14 διαφορετικούς χώρους εστίασης που προσφέρουν διαφορετικές γευστικές εμπειρίες στον κάθε πελάτη ξεχωριστά.

“Η τεχνογνωσία και η εξειδίκευση της ομάδας μας έχει αποδειχθεί στο παρελθόν και συνεχίζει να αντικατοπτρίζει την ιστορία, τις υπηρεσίες και τις αξίες της εταιρείας. Αυτές οι αξίες έχουν διακρίνει την ομάδα για πάνω από τρεις δεκαετίες και έχουν καθιερώσει την Atlantica ως μια επιτυχημένη εταιρεία στον τομέα της φιλοξενίας και του τουρισμού“, αναφέρει η εταιρεία.

Η Atlantica Hotels & Resorts έχει στο δυναμικό της συνολικά 47 ξενοδοχεία σε όλη την Κύπρο, την Ελλάδα και την Αίγυπτο. Είναι η μοναδική κυπριακή εταιρεία φιλοξενίας που είναι μέλος του μεγαλύτερου τουριστικού οργανισμού στον κόσμο TUI Group.
Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024