Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕξάλειψη του φαινομένου των μεδουσών στο Λουτράκι
Προοριμοί

Εξάλειψη του φαινομένου των μεδουσών στο Λουτράκι

Το Λουτράκι αποτελώντας παραδοσιακά έναν κοντινό προορισμό της πρωτεύουσας, επανέρχεται στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων των Αθηναίων επισκεπτών.

Το φαινόμενο της εμφάνισης μεδουσών που έπληξε το 2017 τις τοπικές τουριστικές επιχειρήσεις, έχει παντελώς εξαλειφθεί και αποτελεί πλέον παρελθόν, με αποτέλεσμα να σημειωθούν θετικά αποτελέσματα για τον τουρισμό στο Λουτράκι αλλά και στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές. 
Η κίνηση αναμένεται ιδιαίτερα αυξημένη για το επόμενο δίμηνο καθώς οι δημότες αλλά και οι χιλιάδες των Ελλήνων και αλλοδαπών επισκεπτών της περιοχής έχουν την δυνατότητα, αμέριμνα να απολαύσουν τις θάλασσες του Δήμου και να κολυμπήσουν άφοβα στα νερά στις βραβευμένες με γαλάζιες σημαίες παραλίες της περιοχής.
Το Λουτράκι αποτελώντας παραδοσιακά έναν κοντινό προορισμό της πρωτεύουσας, επανέρχεται στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων των Αθηναίων επισκεπτών.
Ακόμη, μεγάλος αριθμός τουριστών από νέες για την περιοχή αγορές όπως της Σκανδιναβίας, της κεντρικής Ευρώπης και των ΗΠΑ έχει επιλέξει το Λουτράκι για τις διακοπές του απολαμβάνοντας τις θεματικές μορφές τουρισμού που προσφέρει η περιοχή, όπως ο Θερμαλισμός, ο αθλητικός τουρισμός, ο τουρισμός υγείας, ο τουρισμός πολυτελείας, κ.α.
Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024