Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυνάντηση της Έλ. Κουντουρά με την πρέσβη του Λιβάνου
Τουρισμός & πολιτική

Συνάντηση της Έλ. Κουντουρά με την πρέσβη του Λιβάνου

Συνάντηση της υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά με την πρέσβη του Λιβάνου Dona Barakat για την ενδυνάμωση της τουριστικής συνεργασίας.

Η υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά συναντήθηκε με την πρέσβη του Λιβάνου στην Αθήνα Dona Barakat για τις προοπτικές ενδυνάμωσης των διμερών τουριστικών σχέσεων.
Η κα Κουντουρά αναφέρθηκε στις συστηματικές προσπάθειες του Υπουργείου Τουρισμού τα τρία τελευταία χρόνια που έχει οδηγήσει στην αύξηση του τουριστικού ρεύματος από τον Λίβανο και ειδικά στην προσέλκυση επισκεπτών υψηλής αγοραστικής δύναμης.
Η πρέσβης τόνισε το υψηλό ενδιαφέρον του Λιβάνου για την ενίσχυση της αμοιβαίας τουριστικής συνεργασίας και την αύξηση των εκατέρωθεν τουριστικών ροών, όπως επίσης για τη δυνατότητα ανάληψης νέων πρωτοβουλιών με έμφαση σε θεματικούς τομείς, όπως ο πολιτιστικός τουρισμός στο πλαίσιο του μνημονίου τουριστικής συνεργασίας που είναι σε ισχύ μεταξύ των δύο χωρών. 
Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024