Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςNέος υπουργός Τουρισμού για την Τουρκία
Διεθνή

Nέος υπουργός Τουρισμού για την Τουρκία

Ο Μεχμέτ Ερσόϊ, εξελέγη ως ο νέος υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού της Τουρκίας, μετά από τελετή που διοργανώθηκε για την ανακοίνωση του υπουργικού συμβουλίου της νέας κυβέρνησης από τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Την νέα κυβέρνηση με μόλις 16 υπουργεία ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Τουρκίας Recep Tayyip Erdoğan. Μόνο τρεις υπουργοί διατηρούν την θέση τους στο νέο υπουργικό συμβούλιο.
Ο Mehmet Ersoy, εξελέγη ως ο νέος υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού της Τουρκίας. Γεννημένος στην Κωνσταντινούπολη το 1968, αποφοίτησε από το Γερμανικό Γυμνάσιο της Κωνσταντινούπολης το 1987 και στη συνέχεια μετακόμισε στον επιχειρηματικό κόσμο ιδρύοντας το Etstur το 1991 με τον Murat Ersoy, τον δίδυμο αδελφό του. Ξεκινώντας από το μηδέν το ταξιδιωτικό τους πρακτορείο, ο Mehmet και ο αδελφός του Murat κατάφεραν να αναλάβουν το Etstur και να το πάνε σε κορυφαίο επίπεδο σε σύντομο χρονικό διάστημα ενώ συνέχισαν να αναπτύσσονται στους τομείς της ξενοδοχειακής διαχείρισης αλλά και του τουρισμού γενικότερα.

Ο Όμιλος Etsgroup διαθέτει συνολικά 13 ξενοδοχεία πέντε αστέρων με χωρητικότητα 12.000 κλινών, με μια ξενοδοχειακή αλυσίδα που αποτελείται από επτά ξενοδοχεία Voyage, δύο ξενοδοχεία Maxx Royal Resorts στο Bodrum και την Αττάλεια, καθώς και το Elexus Hotels & Resorts & Spa στο Kemer και το TRNC.

Το νέο προεδρικό κυβερνητικό σύστημα της Τουρκίας μεταβίβασε όλες τις εκτελεστικές αρχές του γραφείου του πρωθυπουργού στον πρόεδρο, ο οποίος θα έχει εκτεταμένες εξουσίες, από το διορισμό κρατικών αξιωματούχων σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης με προεδρικά διατάγματα, χωρίς σημαντική παρακολούθηση από το κοινοβούλιο.
Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024