Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΠαιδικό πάρκο ψυχαγωγίας στο Miraggio Thermal Spa Resort
Ξενοδοχεία

Παιδικό πάρκο ψυχαγωγίας στο Miraggio Thermal Spa Resort

Ξεκινά η λειτουργία του μοναδικού στη Βόρεια Ελλάδα παιδικού πάρκου με animatronics, στο Miraggio Thermal Spa Resort της Χαλκιδικής, υπό τη διαχείριση της Cronwell.

Από την Κυριακή 8 Ιουλίου, στο Miraggio Thermal Spa Resort της Χαλκιδικής, υπό τη διαχείριση της Cronwell, ξεκινά τη λειτουργία του το μοναδικό στην περιοχή παιδικό πάρκο ψυχαγωγίας, του οποίου οι κύριοι χαρακτήρες είναι ήρωες των δημοφιλέστερων παιδικών κινούμενων σχεδίων “Μαδαγασκάρη”, “Η Εποχή των Παγετώνων” και “Σρεκ”. Οι χαρακτήρες που έχουν “ζωντανέψει” και χάρη στην τεχνολογία animatronics μπορούν να τραγουδούν και να χορεύουν.

Το παιδικό πάρκο ψυχαγωγίας Kids Planet καταλαμβάνει έκταση 25 στρεμμάτων. Οι μικροί επισκέπτες μπορούν να ασχοληθούν με ποικίλες δραστηριότητες: κέντρο δημιουργικής απασχόλησης, cinema, παιδικό σταθμό, splash-park, παιδική χαρά, ηλεκτρονικά παιχνίδια, ξεχωριστή αίθουσα παιχνιδιών για εφήβους, καθώς και παιδικό καφέ με ανοιχτή κουζίνα, όπου ετοιμάζονται πίτσες και βάφλες.

Καθημερινά, από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ οι καλεσμένοι του Kids Planet θα έχουν την δυνατότητα να λάβουν μέρος σε διάφορες δραστηριότητες όπως υπαίθρια παιχνίδια, διασκεδαστικούς διαγωνισμούς και κληρώσεις με λαχεία, με τη συντροφιά των αγαπημένων  ηρώων κινούμενων σχεδίων και το βράδυ να απολαύσουν ένα σόου με θέμα “Μαδαγασκάρη”.

Εκτός από το καθημερινό πρόγραμμα animation, το Kids Planet αφιερώνει την κάθε μέρα του σε ένα ξεχωριστό θέμα (πειρατές, ινδιάνοι, Θεοί του Ολύμπου, ημέρα του cooking action με master-class μαγειρικής). Επίσης, κατά την “Ημέρα της Οικογένειας” οι γονείς και τα παιδιά συμμετέχουν μαζί σε αγωνίσματα. Το αθλητικό πρόγραμμα για τα παιδιά συμπεριλαμβάνει  animal – yoga, βελάκια (darts), μίνι-γκολφ, μίνι-μπάσκετ, ακαδημία ποδοσφαίρου, σκυταλοδρομία, παιχνίδια στο νερό, στόχους με κρίκους, μίνι-μπόουλινγκ και το σημαντικότερο. Ολυμπιακοί Αγώνες. Επιπλέον, λειτουργεί ακαδημία τένις, ενώ οι έφηβοι μπορούν να ασχοληθούν και με την τοξοβολία.

Κάθε βράδυ, τους μικρούς καλεσμένους στο  Kids Planet διασκεδάζει η μουσική μπάντα “Δεινόσαυροι” σε μια μίνι-ντίσκο. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει face paining, balloon modeling – master-class, μουσικά παιχνίδια, comedy show και talent show με την συμμετοχή των animators και των παιδιών επί της σκηνής.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024