Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΤα Μάλια κορυφαίος ευρωπαϊκός προορισμός για πάρτυ το 2018
Προορισμός

Τα Μάλια κορυφαίος ευρωπαϊκός προορισμός για πάρτυ το 2018

Ο ελληνικός προορισμός 'κρατά τα σκήπτρα' για μερικά από τα καλύτερα ευρωπαϊκά events, με μερικούς από τους κορυφαίους μουσικούς και DJs να εμφανίζονται εκεί τον ερχόμενο Αύγουστο.

Τα Μάλια στην Κρήτη ανακηρύχθηκε κορυφαίος προορισμός για τα καλύτερα πάρτυ στην Ευρώπη σύμφωνα με τον εξειδικευμένο ταξιδιωτικό οργανισμό Party Hard Travel, με τους νεαρούς Βρετανούς να συρρέουν μαζικά και φέτος το καλοκαίρι.

Ο ελληνικός προορισμός “κρατά τα σκήπτρα” για μερικά από τα καλύτερα ευρωπαϊκά events, με μερικούς από τους κορυφαίους μουσικούς και DJs, όπως οι Nathan Dawe, Preditah και Tiffany Calver να εμφανίζονται εκεί τον ερχόμενο Αύγουστο.

Το Party Hard Travel σημειώνει πάντως ότι τα Μάλια δεν προσφέρονται μόνο για πάρτυ, αλλά προσφέρουν τη φυσική ομορφιά του τοπίου και πολιτισμό.

Η Mia Harper από τον βρετανικό ταξιδιωτικό οργανισμό σημειώνει: “Εδώ μπορεί κανείς να χαλαρώσει δίπλα στην πισίνα, στο beach bar ή να κάνει τη γυμναστική του στην παραλία. Την ίδια στιγμή, το μινωικό ανάκτορο των Μαλίων με τον αρχαίο οικισμό απέχει 40 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της πόλης. Όποιος το επισκεφθεί, θα μπορέσει να επισκεφθεί και την κοντινή του παραλία, που είναι αισθητά πιο ήσυχη από ό,τι έχει συνηθίσει στα Μάλια”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024