Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΜεγάλο αφιέρωμα της δημόσιας αυστριακής τηλεόρασης για την Ελλάδα
Προβολή προορισμού

Μεγάλο αφιέρωμα της δημόσιας αυστριακής τηλεόρασης για την Ελλάδα

Το αφιέρωμα περιλαμβάνει διαδοχικά πέντε ντοκιμαντέρ, στα οποία προβάλλονται οι φυσικές ομορφιές του πολυποίκιλου ελληνικού τοπίου, οι ιστορικοί αρχαιολογικοί χώροι και η σύνδεσή τους με την ελληνική μυθολογία.

Τετράωρο αφιέρωμα για την Ελλάδα, “για έναν από τους πιο αγαπημένους προορισμούς διακοπών των Αυστριακών”, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, πρόκειται να παρουσιάσει σήμερα το βράδυ, το Τρίτο Πρόγραμμα της Δημόσιας Αυστριακής Τηλεόρασης (ORF III), στο πλαίσιο των εκπομπών Ενημέρωσης και Πολιτισμού, όπως αναμεταδίδει το ΑΠΕ/ΜΠΕ.

Το αφιέρωμα περιλαμβάνει διαδοχικά πέντε ντοκιμαντέρ, στα οποία προβάλλονται, μέσα από τη δεξιοτεχνία των δημιουργών τους, των διάσημων σκηνοθετών Dennis Wells και Johannes Backes, οι φυσικές ομορφιές του πολυποίκιλου ελληνικού τοπίου, οι ιστορικοί αρχαιολογικοί χώροι και η σύνδεσή τους με την ελληνική μυθολογία.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση του προγράμματος, πάρα πολλοί Αυστριακοί αγαπούν την Ελλάδα: μεταξύ άλλων “τα απαστράπτοντα γαλανόλευκα σπίτια, τα τερετίζοντα τζιτζίκια, το μεσογειακό φαγητό, οι παραλίες με τη λεπτή άμμο ή τα βότσαλα και η φιλική νοοτροπία των κατοίκων, καθιστούν τη χώρα σε έναν από τους πιο περιζήτητους προορισμούς για διακοπές”, και αυτός είναι ο λόγος που η “Θεματική Δευτέρα” του ORF ΙΙΙ είναι αφιερωμένη “στα ονειρώδη ελληνικά νησιά”.

Οι Κυκλάδες θα παρουσιαστούν στο πρώτο από τα πέντε ντοκιμαντέρ του αφιερώματος, και ακολουθούν Τα Δωδεκάνησα, η Κρήτη, τα Ιόνια νησιά και η Πελοπόννησος.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024