Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΔύο Πολωνοί τουρίστες μεταξύ των νεκρών στο Μάτι Αττικής
Φυσικές καταστροφές

Δύο Πολωνοί τουρίστες μεταξύ των νεκρών στο Μάτι Αττικής

Δύο Πολωνοί τουρίστες, μια μητέρα με το γιο της, βρήκαν το θάνατο όταν αναποδογύρισε η βάρκα που επέβαιναν.

Σύμφωνα με πολωνικά Μέσα Ενημέρωσης, μια μητέρα με τον γιο της, Πολωνοί υπήκοοι, βρίσκονται μεταξύ των νεκρών στη δολοφονική πυρκαγιά που κατέκαψε χθες το βράδυ το Μάτι Αττικής.
 
Βρίσκονταν μέσα σε βάρκα μαζί με άλλα άτομα που εγκατέλειπαν την περιοχή. Αργότερα όμως τα σώματά τους βρέθηκαν στο νερό. Η τραγωδία ερευνάται από την αστυνομία”, αναφέρει ο εκπρόσωπος του ταξιδιωτικού γραφείου Grecos travel, Janusz Smigielski, που έχει έδρα στο Poznan της Πολωνίας.
 
Η βάρκα στην οποία βρίσκονταν υπάρχουν πληροφορίες ότι αναποδογύρισε και η μητέρα με το παιδί χάθηκαν στη θάλασσα, μαζί με άλλα 10 άτομα.
 
Ο κ. Smigielski δήλωσε ότι η ελληνική αστυνομία και η πυρσβεστική μετακινούσαν 45 άτομα από ξενοδοχείο της περιοχής μέσω σκαφών όταν μία από αυτές αναποδογύρισε. Δε γνωρίζει την εθνικότητα των άλλων θυμάτων.
 
Ο εκπρόσωπος του Grecos travel ανέφερε ότι άλλοι 435 πελάτες του ταξιδιωτικού γραφείου στην περιοχή της Αθήνας έχουν μεταφερθεί σε ξενοδοχεία σε ασφαλείς περιοχές. Τριάντα από αυτούς επιστρέφουν αύριο, Τετάρτη 25 Ιουλίου, στην Πολωνία, ενώ οι υπόλοιποι παραμένουν στην Ελλάδα.
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024