Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Ryanair Επίσημος Αερομεταφορέας του Santorini Experience για τρίτη χρονιά
Αεροπορικές εταιρείες

Η Ryanair Επίσημος Αερομεταφορέας του Santorini Experience για τρίτη χρονιά

Φέτος είναι το 3ο έτος συνεργασίας της Ryanair με το Santorini Experience.

Η Ryanair ανακοίνωσε τη συνεργασία της με το Santorini Experience, την απόλυτη αθλητική εμπειρία σε έναν από τους σημαντικότερους τουριστικούς προορισμούς στον κόσμο, τη Σαντορίνη, στις 5-7 Οκτωβρίου 2018.

Για να γιορτάσει τη συνεχή και επιτυχημένη της συνεργασία, η Ryanair προσφέρει θέσεις από την Αθήνα προς τη Σαντορίνη σε ειδικές τιμές για ταξίδια από το Σεπτέμβριο μέχρι το Νοέμβριο, οι οποίες είναι διαθέσιμες για κράτηση μόνο στην ιστοσελίδα Ryanair.com μέχρι τα μεσάνυχτα της Τρίτης 31 Ιουλίου 2018.

Ο διευθυντής Πωλήσεων & Μάρκετινγκ της Ryanair για την Ανατολική Μεσόγειο, κ. Νικόλας Λάρδης, δήλωσε: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ξεκινήσουμε επίσημα το 3ο έτος συνεργασίας μας με το Santorini Experience, επιτρέποντας σε περισσότερους ανθρώπους να απολαύσουν ένα από τα ομορφότερα σημεία της γης έχοντας παράλληλα τη μοναδική ευκαιρία να τρέξουν και να κολυμπήσουν δίπλα σε επαγγελματίες αθλητές από όλο τον κόσμο.

Για να γιορτάσουμε αυτή τη συνεργασία, προσφέρουμε θέσεις προς πώληση από την Αθήνα προς τη Σαντορίνη από μόλις €19,99 για ταξίδια από Σεπτέμβριο έως Νοέμβριο, τα οποία είναι διαθέσιμα για την κράτηση μόνο στην ιστοσελίδα Ryanair.com μέχρι τα μεσάνυχτα την της Τρίτης 31 Ιουλίου. Δεδομένου ότι οι θέσεις αυτές θα εξαντληθούν γρήγορα, οι πελάτες θα πρέπει να συνδεθούν στην ιστοσελίδα ryanair.com το συντομότερο δυνατό”.

O διευθύνων σύμβουλος της Active Media Group, κ. Άκης Τσόλης, δήλωσε: “Η κολύμβηση από το ηφαίστειο, ‘πάνω από την χαμένη Ατλαντίδα’, όπως περιγράφει ο Πλάτωνας και παράλληλα το τρέξιμο στην Καλντέρα, είναι κάποια από όσα μπορείτε να κάνετε στην διοργάνωση Santorini Experience τον Οκτώβριο.

Σε συνδυασμό με τον καλό καιρό, την καλή θερμοκρασία του νερού εκείνη την περίοδο και τις προσφορές της Ryanair, δημιουργήσαμε ένα μοναδικό πακέτο για οποιοδήποτε άτομο στον κόσμο επιλέξει να επισκεφθεί ένα από τα κορυφαία νησιά του κόσμου.

Μια εμπειρία που είναι διαθέσιμη μόνο στη Σαντορίνη και βοηθά το νησί να γίνει προορισμός 365 ημέρες το χρόνο.

Είμαστε υπερήφανοι που η Ryanair μοιράζεται το όραμα των ανθρώπων που ζουν στη Σαντορινη και παράλληλα το δικό μας όραμά για μια ποιοτική τουριστική εκδήλωση για θεματικό τουρισμό όλο το χρόνο. Κάτι που γίνεται χάρη και στη βοήθεια της Ryanair”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024