Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΠαρότρυνση του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού για διακοπές στην Ελλάδα
Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού

Παρότρυνση του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού για διακοπές στην Ελλάδα

Σε μήνυμά του στο twitter ο ΠΟΤ παροτρύνει τους τουρίστες να μην αλλάξουν τα ταξιδωτικά τους σχέδια και να επισκεφθούν την Ελλάδα.

“Η διεθνής τουριστική κοινότητα στέκεται με αλληλεγγύη δίπλα στονελληνικό λαό αυτές τις δύσκολες στιγμές. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού εκφράζει τα συλληπητήριά του στις οικογένειες και τους φίλους των θυμάτων και σε όλους όσοι έχουν πληγεί από τις καταστροφικές πυρκαγιές”, αναφέρει σε μήνυμά του στο twitter τις 25 Ιουλίου ο ΠΟΤ.

Την επόμενη ημέρα ο ΠΟΤ κάνει και δεύτερη αναφορά στην Ελλάδα στο twitter: “Ο ελληνικός λαός έχει αποδείξει την ανθεκτικότητά του πολλές φορές στο παρελθόν και ειλικρινά πιστεύω ότι και αυτήν τη φορά θα είναι το ίδιο”, αναφέρει ο γενικός γραμματέας του οργανισμού, Zurab Pololikashvili, ο οποίος εκφράζει και τα συλληπητήριά του και στην υπουργό Τουρισμού, κα Έλενα Κουντουρά.

Το πλήρες μήνυμα του γενικού γραμματέα του ΠΟΤ είναι το ακολουθο:

“Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, επιτρέψτε μου να εκφράσω, τόσο προσωπικά, όσο και εκ μέρους του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού, τα απο καρδιάς συλληπητήριά μου στις οικογένειες και τους φίλους των θυμάτων και να επαναλάβω την πλήρη μας υποστήριξη στο λαό και την κυβέρνηση της Ελλάδας. Ο ελληνικός λαός έχει αποδείξει την ανθεκτικότητά του πολλές φορές στο παρελθόν και ειλικρινά πιστεύω ότι και αυτήν τη φορά θα είναι το ίδιο”.

Σε άλλο μήνυμά του ο ΠΟΤ παροτρύνει τους τουρίστες να μην αλλάξουν τα ταξιδωτικά τους σχέδια και να επισκεφθούν την Ελλάδα, τονίζοντας ότι “ο τουρισμός σημαίνει περισσότερη ανάγκη για εισόδημα και δημιουργία νέων ευκαιριών”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024